Τριχόπτωση

Η τριχόπτωση γενικά μπορεί να επηρεάσει οποιονδήποτε, άνδρα ή γυναίκα. Το σώμα μας αλλάζει συνεχώς. Το δέρμα και τα μαλλιά μας αλλάζουν, επίσης, και η ορμονική ισορροπία προσαρμόζεται συνεχώς. Είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας, ώστε να προσδιορίσει εάν πρόκειται για “κληρονομική τριχόπτωση”. Λόγω του συγκεκριμένου είδους τριχόπτωσης, που αφορά κυρίως σε άνδρες, οι ρίζες είναι ιδιαιτέρως ευαίσθητες και αντιδρούν στη διυδροτεστοστερόνη (DHT), έναν ενεργό μεταβολίτη της τεστοστερόνης. Μερικοί άνδρες αντιδρούν περισσότερο στη διυδροτεστοστερόνη, από άλλους άνδρες, λόγω γενετικής προδιάθεσης. Στη συνέχεια, η DHT αναστέλλει την ανάπτυξη των μαλλιών σε τέτοιο βαθμό που η ρίζα των μαλλιών ατροφεί και δε μπορεί πλέον να παράγει νέα μαλλιά. Τα υπόλοιπα μαλλιά γίνονται πιο λεπτά και αδύναμα, μέχρι που πέφτουν.

Το Alopexy είναι ένα φάρμακο σε μορφή δερματικού διαλύματος, που περιέχει μινοξιδίλη σε περιεκτικότητα 50 mg/ml και ενδείκνυται σε ορισμένες περιπτώσεις ανδρογενετικής αλωπεκίας (υπερβολικής απώλειας μαλλιών) στους άνδρες, μέτριας έντασης.

Με τη νέα, πρωτοποριακή σύνθεσή του, με μινοξιδίλη 5%, το ALOPEXY βοηθά στην ενδυνάμωση της τρίχας και διεγείρει την ανάπτυξη νέων μαλλιών.

Συγκεκριμένα, το ALOPEXY® 5% διεγείρει τις ρίζες των μαλλιών που βρίσκονται ήδη στη φάση ανάπαυσης (αναγενής φάση). Μετά από δύο έως έξι εβδομάδες, θα αντικατασταθούν με νέα μαλλιά. Το παραπάνω φαινόμενο δίνει την αίσθηση ότι πέφτουν περισσότερα μαλλιά.

 

Τα βασικά του χαρακτηριστικά:

Αποτελεσματικό: με κλινικά αποδεδειγμένο συστατικό, τη μινοξιδίλη 5%

Βελτιωμένη σύνθεση: μη λιπαρή και μη κολλώδης σύνθεση για εύκολη, καθημερινή χρήση

Ιδανικό για εύκολη μεταφορά: ανθεκτική, βολική, συσκευασία. Δυνατότητα μεταφοράς στο αεροπλάνο σε χειραποσκευή

Δύο τρόποι εφαρμογής για να επιλέξετε αυτόν που σας εξυπηρετεί περισσότερο: με το βαθμονομημένο σταγονόμετρο ή με τη δοσιμετρική αντλία, όπως σας βολεύει!

 

 

 

 

b2b.peifasyn.gr