Όμορφο χαμόγελο

Θέλετε ένα όμορφο χαμόγελο για μια ζωή;

 

Ένα λαμπερό χαμόγελο μπορεί πραγματικά να μεταμορφώσει την εμφάνισή μας, να μας δώσει θετική ενέργεια κι αυτοπεποίθηση, να επηρεάσει θετικά την κοινωνική μας ζωή,  αλλά και τις σχέσεις μας.

Μην ξεχνάμε επίσης ότι ένα υγιές χαμόγελο μπορεί να βελτιώσει την υγεία, όχι μόνο του στόματος, αλλά και του σώματός μας.

Επίσης έχει και την πρακτική του πλευρά. Τα δόντια μας παίζουν βασικό ρόλο στη ζωή μας, καθώς μας βοηθούν να αρθρώνουμε σωστά τις λέξεις, να μασάμε και δίνουν στο πρόσωπό μας το σχήμα του.

 

Για όλους αυτούς τους λόγους, καλό είναι να δίνουμε στη στοματική υγεία μας την καλύτερη δυνατή φροντίδα!

Πώς ξεκινούν τα προβλήματα του στόματος;

Εκτιμάται ότι το στόμα φιλοξενεί 25.000 διαφορετικά είδη βακτηρίων, χίλια από τα οποία βρίσκονται μόνο στα δόντια. Μέσα σε αυτή τη χλωρίδα υπάρχουν πολλά βακτήρια που βοηθούν το στόμα μας να διατηρηθεί υγιές. Ωστόσο, περιέχει και βακτήρια που, όταν αναπτυχθούν, ευθύνονται για τα τρία κύρια προβλήματα των δοντιών και των ούλων: ουλίτιδα, περιοδοντίτιδα και τερηδόνα. Σε όλες τις περιπτώσεις, ο σχηματισμός οδοντικής πλάκας είναι η αιτία ανάπτυξης αυτών των παθήσεων.

 

Υγιές χαμόγελο σε 3 κινήσεις!

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε τη συσσώρευση πλάκας και πέτρας είναι, πρώτα απ’ όλα, να την εμποδίσετε να σχηματιστεί. Αυτό μπορείτε να το επιτύχετε αν ακολουθήσετε 3 απλά βήματα:

Βήμα 1: Διαλέξτε μια οδοντόκρεμα που να έχει δράση κατά της πλάκας​, όπως η Elgydium Antiplaque. Με ευχάριστη και δροσερή γεύση, αποτελεί τον καλύτερο τρόπο διατήρησης της υγείας των δοντιών και των ούλων.

Βήμα 2:  Βουρτσίστε τα δόντια σας με την κατάλληλη για εσάς οδοντόβουρτσα για 2 λεπτά τουλάχιστον.​ Είναι σημαντικό να έχει ίνες αποστρογγυλεμένες που δεν τραυματίζουν τα ούλα και τα δόντια. Η Elgydium Diffusion είναι μια οδοντόβουρτσα με ίνες απαλές με τα ούλα και τα δόντια. Άριστα σχεδιασμένη, με ξύστρα γλώσσας στο πίσω μέρος της κεφαλής, προσφέρει ολοκληρωμένο καθαρισμό σε βάθος, ακόμα και στις πιο δυσπρόσιτες περιοχές.

Βήμα 3:  Κάντε ένα… διάλυμα! Αφιερώστε 30΄΄ για στοματικό διάλυμα για προστασία από την πλάκα και δροσερή αναπνοή!​ Αν θέλετε έντονη φρεσκάδα που διαρκεί, δοκιμάστε το Eludril Intense. Με το έντονο άρωμα μέντας, προσφέρει μια εξαιρετικά δροσερή αίσθηση και βοηθά στον περιορισμό της οδοντικής πλάκας.

 

Tips για ένα υγιές χαμόγελο

  • Βουρτσίστε τα δόντια δύο φορές την ημέρα
  • Αφιερώστε 30΄΄ για να χρησιμοποιήσετε ένα καθημερινό στοματικό διάλυμα
  • Ακολουθήστε μια διατροφή χαμηλή σε σάκχαρα
  • Αποφύγετε τα τσιμπολογήματα
  • Επισκεφθείτε τον οδοντίατρό σας τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο
  • Αλλάξτε οδοντόβουρτσα κάθε 3 μήνες ή όταν οι ίνες φθαρούν
  • Επιλέξτε τα καλύτερα προϊόντα για τη στοματική σας φροντίδα!

 

 

Για την φροντίδα του στόματος, η Pierre Fabre Oral Care διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά εξειδικευμένων προϊόντων στοματικής υγιεινής που καλύπτουν όλες τις ανάγκες φροντίδας των δοντιών και των ούλων. Οι μάρκες μας Elgydium και Eludril, συνιστώνται από οδοντιάτρους, καθώς η αποτελεσματικότητα και η ποιότητά τους επιβεβαιώνονται από κλινικές μελέτες. Μπορείτε να δείτε όλα μας τα προϊόντα στην ιστοσελίδα μας www.pierrefabreoralcare.gr και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

 

b2b.peifasyn.gr