Μακιγιάζ στην παραλία & tips για να μην φαίνεται ατημέλητη η επιδερμίδα μας!

Είναι μύθος πως μακιγιάζ και παραλία δεν πάνε μαζί. Η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι η υπερβολική έκθεση στον ήλιο μπορεί να προκαλέσει κούραση και ξηρό δέρμα. Ακολουθώντας όμως τις  ακόλουθες σημαντικές συμβουλές, μπορούμε να δημιουργούμε μια προσεγμένη εμφάνιση  στην παραλία χωρίς να δείχνει υπερβολική.

Προσπαθούμε να καλύψουμε τις μικρές μας ατέλειες αλλά και να εμφανιστούμε αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά μας.

Αποφεύγουμε τα καλλυντικά σε σκόνη διότι ξεπλένονται εύκολα και το αποτέλεσμα είναι ανομοιόμορφο. Αν όμως επιθυμούμε να φορέσουμε μια πούδρα, καλό θα είναι να την έχουμε μαζί μας για να την ανανεώνουμε.

Το χρώμα στα χείλη μας θα απογειώσει την εμφάνισή μας. Εφαρμόζουμε  υπέροχα χρώματα, ζωηρά και έντονα. Το κοραλλί, το κερασί και το φούξια είναι μερικές από τις κορυφαίες επιλογές για το καλοκαίρι. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφεύγουμε τις γυαλιστερές υφές, διότι λιώνουν πολύ εύκολα με τη ζέστη.

Προτιμούμε τα κρεμώδη προϊόντα γιατί θα μας χαρίσουν ένα ομοιόμορφο και πολύ φυσικό αποτέλεσμα, αρκεί να το απλώσουμε σωστά .Χρησιμοποιούμε τερακότα που έχει την ικανότητα να τονίσει το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας μας και να μας προσφέρει μια εκπληκτική ηλιοκαμένη εμφάνιση . Δημιουργούμε απαλές φωτοσκιάσεις σε ουσιαστικά σημεία του προσώπου μας και τονίζουμε τα χαρακτηριστικά του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εφαρμόζουμε μια μικρή ποσότητα, έτσι ώστε να μην φαίνεται η υπερβολή στην παραλία.

Εάν πρόκειται να εφαρμόσουμε σκιές στα μάτια μας , τότε ποντάρουμε πάνω στις πιο φυσικές αποχρώσεις όπως απαλό καφέ και μπεζ. Μπορούμε επίσης να εφαρμόσουμε μια σκιά στο εσωτερικό των ματιών μας και κάτω από τα φρύδια μας για να δώσουμε λάμψη στο βλέμμα μας.

Για τις ώρες που είμαστε στην παραλία ουσιαστικά το μόνο προϊόν που χρειαζόμαστε είναι το αντηλιακό μας. Ακόμη και το αντηλιακό με χρώμα είναι περιττό, δεδομένου ότι δεν έχουμε καθρέφτη για να το εφαρμόσουμε σωστά σε όλο το πρόσωπο.

Για τα μαλλιά μας κρατάμε την εικόνα από την άγρια υφή και το σπάσιμο που δημιουργεί το αλάτι της θάλασσας. Όσες έχουν ίσια μαλλιά, θα αποκτήσουν ανέμελες μπούκλες, ενώ οι σγουρομάλλες ένα εντυπωσιακότερο όγκο. Επίσης μπορούμε να ενισχύσουμε  την εμφάνιση  εύκολα, δίνοντας με τα δάχτυλα κίνηση και όγκο στις άκρες, ψεκάζοντας σπρέι από μακριά. Αποφεύγουμε τις ρίζες και τις αφήνουμε χαλαρές να πλαισιώνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας.

b2b.peifasyn.gr