Ανανέωση του προσώπου πριν τις γιορτές!

Οι γιορτές πλησιάζουν και το άγχος της εμφάνισης   παίζει πρωταρχικό ρόλο. Το πρόσωπο είναι αυτό που δέχεται τα πρώτα σχόλια.

Πώς λοιπόν μπορείτε να εμφανιστείτε λαμπερή και δροσερή; πώς θα ξεχωρίσετε; υπάρχει εύκολος, ανώδυνος τρόπος,  όχι απαραίτητα χειρουργικός.

Η ενυδάτωση είναι η αρχή ενός όμορφου προσώπου. Αυτή είναι τροφή που το διατηρεί σε εξαίρετη κατάσταση για να δεχτεί οποιαδήποτε άλλη παρέμβαση που ίσως θελήσουμε να κάνουμε. Τώρα πια υπάρχουν κρέμες που βοηθούν στον τομέα αυτό, πάντα βέβαια με την συμβουλή του πλαστικού χειρούργου για να μην πέσουμε θύματα εκμετάλλευσης.

Το δεύτερο και σημαντικό είναι η εμφάνιση ρυτίδων που τρομοκρατεί τις γυναίκες στο σύνολό τους. Αυτές μπορούν εύκολα να εξαφανιστούν με τα σημερινά όπλα της επιστήμης. Το Botox για τις ρυτίδες μετώπου και γύρω από τα μάτια και το υαλουρονικό για τις ρινοπαρειακές ρυτίδες και τη διαμόρφωση των χειλιών πάντα με σύνεση, είναι δυο από τις πιο διαδεδομένες θεραπείες.

Τα ματιά  δεν πρέπει να μένουν εκτός της όλης προσπάθειας, αφού όλοι ξέρουμε ότι είναι ο καθρέφτης του προσώπου. Εκτός από τις κρέμες που υπάρχουν, για μεγαλύτερα προβλήματα, όπως είναι η χαλάρωση, η μοναδική αντιμετώπιση είναι η βλεφαροπλαστική. Σχετικά ανώδυνη επέμβαση, με τοπική αναισθησία, τέλειο αποτέλεσμα και όχι οικονομικά απλησίαστη. Είναι αναγκαίο να γίνεται αποκλειστικά από πλαστικό χειρουργό για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και όχι περιπέτειες.

Άλλη μια θεραπεία που χρησιμοποιείται  ευρέως και δίνει λάμψη και καθαρότητα στο πρόσωπο είναι το mesolect. Εδώ μπορούμε να παρέμβουμε με δυο τρόπους. Ο πρώτος, είναι μη επεμβατικός και γίνεται με έγχυση βιταμινών στο πρόσωπο. Έτσι του προσφέρει τη χαμένη σφριγηλότατα και διατηρεί το σχήμα του στην όσο το δυνατόν προηγουμένη κατάσταση, ενεργοποιώντας την ελαστίνη και το κολλαγόνο που με τον καιρό έχουν χαθεί. Ο δεύτερος είναι επεμβατικός, με χειρουργική αποκατάσταση της φθοράς του προσώπου, η οποία γίνεται με τοπική αναισθησία και είναι εντελώς ανώδυνη. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο, χωρίς εμφανή σημάδια.

Ένα ωραίο, λαμπερό, δροσερό και νέο πρόσωπο, δημιουργεί σε εμάς ψυχολογική ανάταση και προκαλεί στους γύρω μας θετικά σχόλια.

b2b.peifasyn.gr