Εκπαιδευτικό σεμινάριο που διοργάνωσε ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ – 19/5/19

Ακόμα πιο ψηλά τον πήχη στην επιμόρφωση έβαλε ο Όμιλος ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ μετά τη διοργάνωση του εκπαιδευτικού σεμιναρίου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαΐου στο Ξενοδοχείο Athenaeum Palace.  Η προσέλευση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, το υψηλό επίπεδο των καταξιωμένων ομιλητών, η ενδιαφέρουσα θεματολογία, ο διαδραστικός χαρακτήρας του σεμιναρίου και η άψογη οργάνωσή του συνθέτουν τα βασικά συστατικά της απόλυτης επιτυχίας του.

Συγκεκριμένα ο κ. Νίκος Μπαζιώνης, Business Consultant & Trainer, παρουσίασε τα 9 ακόλουθα βασικά στοιχεία που έχουν οι επιτυχημένες επιχειρήσεις -φαρμακεία :

  1. Διαφοροποίηση
  2. Social Media
  3. Merchandising
  4. Σωστές Συνεργασίες
  5. Παραγωγικότητα μέσω του προσωπικού του φαρμακείου
  6. Δίπλα στον πελάτη
  7. Μείνετε σε αυτό που ξέρετε να κάνετε καλά
  8. Ηθικές επιχειρηματικές αξίες
  9. Γρήγορες κινήσεις

Στη συνέχεια στην εκπαίδευση  του ψυχολόγου Νίκου Τράντου, αναφορικά με τους τρόπους διαχείρισης δύσκολων πελατών και των παραπόνων τους, έγινε αναφορά στους ψυχολογικούς τύπους των ανθρώπων και στους τρόπους με τους οποίους εκφράζουν τα παράπονά τους, καθώς επίσης και στις συνταγές της επιτυχημένης διαχείρισής τους.

Τέλος, δόθηκαν παραδείγματα για το πώς πρέπει να φαρμακεία να προσφέρουν άριστη εξυπηρέτηση στους πελάτες τους, καταφέρνοντας να απευθυνθούν και να κερδίσουν τη λογική και το συναίσθημα των καταναλωτών τους.

 

 

b2b.peifasyn.gr