Το κοινό όραμα και η αμοιβαία εκτίμηση οδηγούν μόνο σε σπουδαίες συνεργασίες!

Με αφορμή το πρώτο εκπαιδευτικό Webinar της νέας χρονιάς , που πραγματοποιήθηκε , από το ΠΕΙΦΑΣΥΝ ACADEMY, ανακοινώθηκε  και η έναρξη της σύμπραξης του ΠΕΙΦΑΣΥΝ, ΣΥΦΑ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΣΥΦΑΝΟΠΕ. Μια ξεχωριστή ημέρα  και για τις τρείς συνεταιριστικές οικογένειες!  Για την εδραίωση αυτής της συνεργασίας μίλησαν ο κ. Τάσος Τερζής , Πρόεδρος ΔΣ Έβρου, ο κ. Δημήτρης Παπαβασιλείου, Πρόεδρος ΔΣ ΣΥ.ΦΑ.ΝΟ.Π.ΠΕ., ο κ. Κώστας Πάνος , Πρόεδρος ΔΣ ΠΕΙΦΑΣΥΝ και ο κ. Θανάσης Μουχτής , Γενικός Διευθυντής ΠΕΙΦΑΣΥΝ. Όλοι τους μίλησαν,  με θερμά λόγια  για τους κοινούς στόχους και την αναγκαιότητα των ισχυρών δεσμών μεταξύ των συνεταιρισμών.   Είναι βέβαιο ότι ανοίγονται νέοι ορίζοντες δράσης για ένα πολύ μεγάλο  δίκτυο φαρμακείων, από το Νότο έως τον Βορρά και αντίστροφα.

Ως πρώτη δράση εκκίνησης της συνεργασίας αυτής, ήταν το Webinar στις 14/02 , με θέμα το « Burn out, η μάστιγα των φαρμακοποιών και πως αντιμετωπίζεται».

Περισσότεροι από 450 φαρμακοποιοί και βοηθοί το παρακολούθησαν με άσβεστο ενδιαφέρον και ενεργή συμμετοχή με ερωτήσεις που απηυθύναν στην κα. Χριστίνα Καραπάνου, Ψυχολόγο Υγείας.  Μια εξαιρετική παρουσίαση , που σίγουρα έπιασε  τον παλμό των φαρμακοποιών!

 

b2b.peifasyn.gr