Συνεργασία του ΠΕΙΦΑΣΥΝ με τον εκπαιδευτικό οργανισμό ΣΒΙΕ!

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ στηρίζει πάντα  την εκπαίδευση και επενδύει σε αυτήν.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΣΒΙΕ από τον κ. Θανάση Μουχτή , Γενικό Διευθυντή, την κ. Ελένη Αλειφέρη , Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια  και την κ. Αγγελική Μπελώνη, φαρμακοποιός-μέλος ΔΣ.

Η επίσκεψη αυτή αποτελεί την έναρξη μιας συνεργασίας μεταξύ των δυο οργανισμών που σκοπό έχει την ομαλότερη και αρτιότερη ένταξη του νέου δυναμικού στην αγορά εργασίας. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο δράσεων και πρωτοβουλιών ανήκει και η προσφορά στους σπουδαστές 100 επαγγελματικών στολών για την ειδικότητα Βοηθών Φαρμακείων.

 

Οι δυο φορείς αναγνώρισαν το ενδιαφέρον που εμφανίζει η αγορά εργασίας στον συγκεκριμένο τομέα αλλά και τις αυξημένες δεξιότητες  που καλούνται να διαθέτουν οι συνεργάτες ενός σύγχρονου φαρμακείου.

Οι σπουδαστές παρακολούθησαν με έντονο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην  φαρμακευτική αγορά για τις οποίες τους μίλησαν αναλυτικά οι εκπρόσωποι του ΠΕΙΦΑΣΥΝ, θέλοντας να τους δώσουν μια σφαιρική εικόνα για την υγεία, το φάρμακο και το ελληνικό φαρμακείο.

Η ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού για τα φαρμακεία μέλη του, αποτελεί στρατηγική επιλογή του ΠΕΙΦΑΣΥΝ στην ολοκληρωμένη  στήριξη που παρέχει στο ελληνικό συνεταιριστικό φαρμακείο.

Με ευχές για καλή φοίτηση και καλή επαγγελματική σταδιοδρομία , ολοκληρώθηκε η επίσκεψη-συνάντηση στον εκπαιδευτικό οργανισμό ΣΒΙΕ.

b2b.peifasyn.gr