Πρόσκληση σε LIVE σεμινάριο, την Τετάρτη 19/5, στις 15:00!

Happy pharmacist holding his thumb at pharmacy

Ο ΠΕΙΦΑΣΥΝ έχει την χαρά να σας προσκαλέσει σε διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα
«Αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητα μέσα στο φαρμακείο βρίσκουμε τρόπο να ερωτευτούμε ξανά τη δουλειά μας!»
και εισηγητή τον ψυχολόγο και πιστοποιημένο εκπαιδευτή Νικόλαο Τράντο,
που θα διεξαχθεί σε ζωντανή μετάδοση την Τετάρτη 19 Μαΐου,
από τις 15:00 έως τις 16:30.

Ειδικά στις ημέρες μας, που η πίεση από τις συνθήκες εργασίας σε αυτή τη διαφορετική καθημερινότητα που ζούμε είναι μεγάλη, διαφορές, αντιρρήσεις και παράπονα στις σχέσεις και με τους συνεργάτες μας και με τους πελάτες μας, πάντα θα προκύπτουν. Επιπλέον, η συνεχής κούραση όλων όσων εργάζονται σε ένα Φαρμακείο, είναι ένας ακόμη ανασταλτικός παράγοντας για την διατήρηση ενός ήρεμου κλίματος και της καλής διάθεσης.

Αυτό λοιπόν το μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, θα βοηθήσει όλους τους συμμετέχοντες να μπορέσουν να αντιληφθούν την ομορφιά του να εργάζεται κάποιος σε ένα Φαρμακείο (ειδικά στην εποχή αυτής της κρίσης που περνάει η χώρα μας και η Ανθρωπότητα), στο πώς να διαμορφώσουν σωστές σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω τους, να μπορέσουν να ερωτευτούν ξανά από την αρχή τη δουλειά τους και να γίνουν ένα πρότυπο και πηγή έμπνευσης για τα παιδιά τους.

Θεματολογία

  •  Ποιες είναι οι αντιρρήσεις και τα παράπονα των ανθρώπων γύρω μας
  •  Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για αυτά
  •  Ο τρόπος με τον οποίο σκεφτόμαστε, επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο αντιδρούμε
  •  Μετατρέποντας τα αρνητικά συναισθήματα των άλλων, σε παράγοντα επιτυχίας για εμάς
  •  Όταν η εξυπηρέτησή μας, γίνεται πρότυπο για τους άλλους
  •  Η Συνταγή για να ερωτευτούμε ξανά τη δουλειά μας

Εισηγητής

Νικόλαος Τράντος

Ο Νικόλαος Γ. Τράντος σπούδασε ψυχολογία στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο των Αθηνών και ειδικεύθηκε με μεταπτυχιακές σπουδές, στην Ψυχομετρία.

Επιπροσθέτως, από το 2012 έχει εκπαιδευτεί και προσφέρει συμβουλευτική υποστήριξη και υπηρεσίες προσωπικής βελτίωσης και καθοδήγησης, με την τεχνική του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (N.L.P.)

Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής και αξιολογητής Κοινωνικών Δεξιοτήτων (social skills observer) από μία ομάδα Πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού (GIB – Society for Innovation Research and Consulting (Γερμανία), Danmarks Paedagogiske Universitetsskole, AARHUS University (Δανία) Folkuniversitetet vid Lunds Univeritetet (Σουηδία) Senate of Berlin, Department for Integration, Labour and Social Affairs (Γερμανία) University of Aegean (Ελλάδα).

Επίσης, είναι πιστοποιημένος αξιολογητής επιχειρήσεων από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διοίκησης Ποιότητας (Validator και Assessor του E.F.Q.M.). Από το 2005 είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων, ενταγμένος σε όλα τα Εθνικά Μητρώα (ΟΑΕΔ, ΕΚΕΠΙΣ μητρώο β) και διαθέτει εκπαιδευτική εμπειρία άνω των 7.000 ωρών στον σχεδιασμό και την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

b2b.peifasyn.gr