Ο Όμιλος ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ στη γραμμή εκκίνησης του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας

Η ομάδα του ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. – Διοίκηση και Εργαζόμενοι –  έδωσε και φέτος δυναμικό «παρών» με 60 άτομα στον Μαραθώνιο της Αθήνας, στην αυθεντική γιορτή ζωής & ευεξίας, στο δρομικό και όχι μόνο γεγονός της χρονιάς, συμμετέχοντας σε όλες τις διαδρομές (5km, 10km, 42km).

Όλοι τρέξαμε για μία ακόμη φορά με πείσμα, ενθουσιασμό και χαμόγελα και ζήσαμε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου αθλητικού – πολιτιστικού γεγονότος της πρωτεύουσας. Νιώσαμε τον παλμό της ξεχωριστής αυτής γιορτής και μπήκαμε  στο ρυθμό της, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τις έννοιες της αγωνιστικότητας, της αλληλεγγύης, της φιλίας και της ευγενούς άμιλλας.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στον φαρμακοποιό – μέλος μας από τη Σάμο, Φιλιάκο Μανώλη, στον εργαζόμενο Παράβαλο Γιώργο και στον Ζερβό Γιάννη που εργάζεται στη ΣΥ.ΦΑ.ΚΟ,  οι οποίοι έτρεξαν στην απαιτητική και δύσκολη διαδρομή των 42km και μας έκαναν πραγματικά πολύ περήφανους για τη συμμετοχή  και  την επίδοσή τους! Η αντοχή, το πείσμα και το πάθος τους έδωσε έμπνευση σε όλους μας!

Δίνουμε ραντεβού ξανά στον 37ο Μαραθώνιο, το 2019!

Με ακόμα καλύτερους χρόνους και νέα ρεκόρ…

b2b.peifasyn.gr