Ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ συμμετείχε στη 10η Διημερίδα & Έκθεση «Επιχειρηματικότητα και Επικοινωνία Υγείας»

Ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία και στη φετινή Διημερίδα που πραγματοποιήθηκε  στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών το Σαββατοκύριακο 2-3 Φεβρουαρίου 2019. Οι εκπρόσωποί του υποδέχτηκαν πλήθος φαρμακοποιών από όλη τη χώρα και τους ενημέρωσαν για τις πρωτοπόρες υπηρεσίες του Ομίλου και τις ανταγωνιστικές προσφορές του.

Είχαν επίσης την ευκαιρία να ανταλλάξουν μαζί τους, καθώς και με στελέχη  των φαρμακευτικών εταιρειών, απόψεις για τις εξελίξεις της φαρμακευτικής αγοράς.

Επιπρόσθετα, ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ για μία ακόμη φορά πρωτοπόρησε και διοργάνωσε ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο workshop αποκλειστικά για τους βοηθούς φαρμακοποιών την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου με τίτλο : «Οδηγός Συμβίωσης μέσα στο Φαρμακείο, με τους συναδέλφους & τους φαρμακοποιούς» και εισηγητή τον κ. Νικόλαο Τράντο, Ψυχολόγο M.Sc, Σύμβουλο Ανάπτυξης Ανθρώπινων Πόρων.

Η προσέλευση ήταν μεγάλη και όλοι οι συμμετέχοντες βρήκαν πολύ ενδιαφέρουσα την εισήγησή του σχετικά με το πως μπορούν να ξεπεραστούν τα εμπόδια της επικοινωνίας και να επιτευχθούν καλύτερες σχέσεις μεταξύ των μελών της ομάδας του φαρμακείου.

 

b2b.peifasyn.gr