Ο ΠΕΙΦΑΣΥΝ συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία και στη φετινή Διημερίδα Health Expo Athens – 11η Διημερίδα + Έκθεση

Ο ΠΕΙΦΑΣΥΝ στην 11η Διημερίδα

Για μία ακόμη χρονιά συμμετείχε ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ με ιδιαίτερη επιτυχία στην 11η Διημερίδα και Έκθεση Health Expo Athens, που πραγματοποιήθηκε  στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών το Σαββατοκύριακο 8-9 Φεβρουαρίου 2020.

Ο Συνεταιρισμός μας παρουσίασε αναλυτικά στους φαρμακοποιούς που επισκέφθηκαν το περίπτερό του τις πρωτοποριακές υπηρεσίες που τους παρέχει για την κάλυψη όλων των  αναγκών τους. Επί 40 χρόνια ο ΠΕΙΦΑΣΥΝ λειτουργεί με στόχο και όραμα τη στήριξη, ανάπτυξη και εξέλιξη του ελληνικού φαρμακείου.

Επίσης στο πλαίσιο της Διημερίδας, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΕΙΦΑΣΥΝ κ. Θανάσης Μουχτής συμμετείχε σε πάνελ, μαζί με την κα. Καραμπούλα Αγγελική από τα Σ/Φ Σύρου, την κα. Κουνέλλη Έφη από τα Σ/Φ Καρατζά- Κουνέλλη και τον κ. Κουτσούμπη Νικόλα από τα Σ/Φ Αίγινας με τίτλο : “Συνεργασίες Φαρμακείων”. Ήταν ένα ιδιαίτερα σημαντικό και ενδιαφέρον θέμα σχετικά με το μετασχηματισμό των φαρμακείων στο νέο μοντέλο και την επιβίωσή τους στη σύγχρονη digital εποχή. Συντονιστής ήταν ο κ. Βαγγέλης Παϊδούσης – Οικονομικός Σύμβουλος φαρμακείων και παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι προοπτικές για το μέλλον του φαρμακείου και την ισχυροποίησή του μέσα από τις συνεργασίες.

 

 

b2b.peifasyn.gr