Συνεχίζουμε εντατικά  στον ΠΕΙΦΑΣΥΝ τη δική μας μάχη  για την υποστήριξη του αγώνα που δίνουν οι  φαρμακοποιοί – μέλη μας. Συμβάλλουμε με όλες τις δυνάμεις μας στη διαχείριση της κρίσης που προκαλεί ο Covid-19, ώστε να βγει όσο το δυνατόν  πιο αλώβητη  η ελληνική κοινωνία.

Αναζητούμε και προμηθεύουμε συνεχώς  με τα κρίσιμα υγειονομικά προϊόντα που χρειάζονται τα φαρμακεία μας – όπως μάσκες , αντισηπτικά κλπ,  αλλά και με τα φάρμακα που χρειάζονται οι ασθενείς. Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, διασφαλίζοντας   πληρότητα στα επίμαχα σκευάσματα – όπως παρακεταμόλης κ.λ.π. –  Εφοδιάζουμε συνεχώς με νέες παραδόσεις. Αυξήσαμε τις παραγγελίες στους προμηθευτές μας κατά 50%, προκειμένου να έχουμε πληρότητα αποθεμάτων.

Σήμερα διανέμουμε για πολλοστή φορά μάσκες με μια νέα παρτίδα, που μόλις παραλάβαμε . Την επόμενη βδομάδα θα διαθέσουμε άλλη μια νέα παραλαβή και συνεχίζουμε μόλις παραλάβουμε  νέες ποσότητες.

Ενδεικτικά της κατάστασης : κατά τη φετινή περίοδο  διαθέσαμε 870.000 μάσκες, όταν κατά την αντίστοιχη περσινή περίοδο είχαν καταναλωθεί μόλις 150.000 τεμάχια . Αντίστοιχη ήταν η διάθεση των αντισηπτικών, των οποίων η διανομή  αυξήθηκε εκρηκτικά ( κατά 1.000 % !!! )  σε σχέση με την περσινή περίοδο.

Οι 200 εργαζόμενοι του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ μάχονται με αυταπάρνηση για να καλύψουν και να παραδώσουν έγκαιρα  τις αυξημένες παραγγελίες των φαρμακείων μας.

Συναισθανόμενοι τις μεγάλες ανάγκες των φαρμακοποιών μας, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης,  διαβεβαιώνουμε τα μέλη μας  ότι ο αγώνας μας για διαρκή αναζήτηση αποθεμάτων αναλωσίμων σε όλο τον πλανήτη είναι καθημερινός και εντατικός.

b2b.peifasyn.gr