Ο Γεώργιος Βελιώτης στο 3ο Συνέδριο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ – Φαρμακείο:Αύριο ένα Νέο Επάγγελμα

 H ψηφιακή επανάσταση στην οικονομία προκαλεί ανατροπές και στον ασφαλιστικό χώρο. Ποιες ευκαιρίες δίνονται στους φαρμακοποιούς μέσα από ένα νέο μοντέλο φαρμακείου;

Τίτλος ομιλίας

Οι αλλαγές στον ασφαλιστικό χώρο: Οι ευκαιρίες που δημιουργούνται για τον Φαρμακοποιό

Περίληψη

Οι εξελίξεις στην ιατρική πρακτική και στον ασφαλιστικό χώρο, ενισχύουν την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση, καθώς και τη σχέση του πολίτη με τους επαγγελματίες υγείας. Νέα οικοσυστήματα θα εξελιχθούν για να καλύψουν τις ανάγκες των πολιτών για πληροφόρηση και για επικοινωνία. Αυτές θα δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες για τους φαρμακοποιούς.

Βιογραφικό

O ιατρός Γιώργος Βελιώτης διατελεί Γενικός Διευθυντής Ζωής & Υγείας της ασφαλιστικής εταιρείας INTERAMERICAN. Έχει εκλεγεί πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ασφαλιστικής Επιτροπής Υγείας (Insurance Europe Health Platform) και είναι επίσης πρόεδρος του EURAPCO Health Group.

Ο Γιώργος Βελιώτης, από το 1997 συμμετείχε καθοριστικά στον σχεδιασμό και την εξέλιξη του συστήματος υγείας Medisystem, καθώς και όλων των σημαντικών εγχειρημάτων της εταιρείας στον τομέα υγείας. Με σπουδές ιατρικής στη Νοτιοαφρικανική Ένωση, έχει κάνει μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) στο Πανεπιστήμιο Witwatersrand και έχει εργαστεί στη Νότιο Αφρική και στις Η.Π.Α. σε μεγάλους οργανισμούς διαχείρισης υγείας, σχεδιάζοντας και αναπτύσσοντας συστήματα υγείας.

Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή έγκυρα περιοδικά, ενώ συγγραφικά έχει εκδώσει ένα βιβλίο για τη Διαχείριση Υγείας.

 

Δείτε περισσότερα  εδώ

3ο Συνέδριο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. - Φαρμακείο:Αύριο Ένα Νέο Επάγγελμα
29 Σεπτεμβρίου 2019
ΘΕΑΤΡΟΝ Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος
Πειραιώς 254, Ταύρος 
b2b.peifasyn.gr