ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΙΦΑΣΥΝ: 40 χρόνια δημιουργίας και πρωτοπορίας

Η 1η Αυγούστου 2020 αποτελεί ημερομηνία-σταθμό για τον ΠΕΙΦΑΣΥΝ, αφού πριν 40 χρόνια ακριβώς ξεκίνησε το ταξίδι του, κάνοντας πραγματικότητα το όνειρο των 30 φαρμακοποιών – εμπνευστών του.

Σήμερα όλοι οι άνθρωποι που ανήκουν σ’ αυτήν τη μεγάλη οικογένεια είναι περήφανοι που έχει καταφέρει να αποτελεί μία από τις τρεις μεγαλύτερες χονδρεμπορικές φαρμακευτικές επιχειρήσεις και να περιλαμβάνεται στη λίστα με τις 50 μεγαλύτερες ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις όλων των κλάδων.
Ο στόχος και ο λόγος ύπαρξης του ΠΕΙΦΑΣΥΝ είναι η ολοκληρωμένη υποστήριξη και ανάπτυξη των φαρμακείων, παρέχοντας όλες εκείνες τις υπηρεσίες που εξασφαλίζουν την άριστη λειτουργία τους σήμερα, αλλά και την επιτυχημένη μετεξέλιξή τους στο αύριο. Με σημαντικά στρατηγικά βήματα επενδύει συνεχώς στην αναπτυξιακή του πορεία και δημιουργεί νέες προοπτικές για τα φαρμακεία που εξυπηρετεί.
Σε αυτά τα 40 χρόνια ο ΠΕΙΦΑΣΥΝ έχει παραμείνει πιστός στις αξίες που πρέσβευε από την ημερομηνία ίδρυσής του και συνεχίζει να έχει στραμμένο το βλέμμα του στον άνθρωπο και να φροντίζει με όλα τα μέσα που διαθέτει τον φαρμακοποιό, τον ασθενή και τον εργαζόμενο
 Στην αποστολή του σημαντική θέση κατέχει η ευθύνη και το νοιάξιμό του για το περιβάλλον και την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται, φροντίζοντας να ανταποδίδει τη βοήθειά του, μέσω συνεχών δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.
Λαμβάνει συστηματικά διακρίσεις εδώ και πολλά χρόνια, σε διάφορες επιχειρηματικές βραβεύσεις, επιβεβαιώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την ανοδική τροχιά του, ανάμεσα στις υγιέστερα αναπτυσσόμενες μονάδες της ελληνικής οικονομίας.
Με δεδομένη τη διαρκή ανάπτυξή του, όχι μόνο δεν εφησυχάζει με τις επιτυχίες του, αλλά αγωνίζεται ακόμα πιο δυναμικά και με μεγαλύτερη ευθύνη για την εξασφάλιση της βιωσιμότητας του φυσικού φαρμακείου και το μετασχηματισμό του, εν μέσω των νέων ανατρεπτικών συνθηκών που δημιουργεί η εκρηκτική εξέλιξη της τεχνολογίας και του ψηφιακού κόσμου στην έναρξη της περιόδου της 4ης βιομηχανικής επανάστασης.

Η Διοίκηση του ΠΕΙΦΑΣΥΝ ευχαριστεί από καρδιάς όλα τα μέλη της οικογένειάς του, τους 850 φαρμακοποιούς, τους 200 εργαζομένους, τα στελέχη και όλους τους συνεργάτες και προμηθευτές του, για την πολύτιμη συμβολή τους στην εξέλιξή του και δεσμεύεται για νέες, μεγαλύτερες επιτυχίες.

b2b.peifasyn.gr