Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ έχει την χαρά να προσκαλέσει όλους τους φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείων πανελλαδικά, σε διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα:

« Ηγεσία για φαρμακοποιούς»

με εισηγητή τον ψυχολόγο και πιστοποιημένο εκπαιδευτή Νικόλαο Τράντο, που θα διεξαχθεί σε ζωντανή μετάδοση την Τετάρτη 29/03, στις 15:00-17:00

 

Αν η σάλπιγγα δίνει έναν αβέβαιο ήχο,

ποιος θα προετοιμαστεί να μπει στη μάχη;

                                                                Απόστολος Παύλος

Είναι αλήθεια ότι ένα είδος ΄΄μάχης΄΄, δίνουν καθημερινά τα Φαρμακεία. Για να έρθει όμως το αποτέλεσμα που όλοι επιθυμούν, πρέπει οι Φαρμακοποιοί εκτός των άλλων, να μάθουν να εμπνέουν, να διευθύνουν σωστά, να λειτουργούν σαν πρότυπα και να δίνουν ξεκάθαρο το στίγμα της νίκης που επιθυμούν για το Φαρμακείο τους. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να ακολουθήσουν και να πετύχουν τους στόχους τους και τα στελέχη τους. Ευτυχώς πια γνωρίζουμε, ότι Ηγέτης κάποιος δεν πρέπει απαραίτητα να γεννηθεί, αλλά μπορεί να γίνει, μέσα από εκπαίδευση και προσπάθεια.

Οι θεματικές ενότητες που θα αναλυθούν:

  • Τι σημαίνει να είναι κάποιος Ηγέτης
  • Οι βασικές αρχές της Ηγεσίας και πως εφαρμόζονται στην πράξη
  • Οι Νόμοι της Ηγεσίας για μια επιτυχημένη άσκηση της
  • Τα 9 πράγματα που χρειάζονται τα στελέχη από τους Ηγέτες τους
  • Πως ασκούμε την Ηγεσία και δίνουμε ανατροφοδότηση στους Ανθρώπους μας

Εισηγητής: ο Νικόλαος Τράντος Ψυχολόγος M.Sc

Ο Νικόλαος Γ. Τράντος σπούδασε ψυχολογία στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο των Αθηνών και ειδικεύθηκε με μεταπτυχιακές σπουδές, στην Ψυχομετρία. Επιπροσθέτως, από το 2012 έχει εκπαιδευτεί και προσφέρει συμβουλευτική υποστήριξη και υπηρεσίες προσωπικής βελτίωσης και καθοδήγησης, με την τεχνική του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (N.L.P.).

Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής και αξιολογητής Κοινωνικών Δεξιοτήτων (social skills observer) από μία ομάδα Πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού (GIB – Society for Innovation Research and Consulting (Γερμανία), Danmarks Paedagogiske Universitetsskole, AARHUS University (Δανία) Folkuniversitetet vid Lunds Univeritetet (Σουηδία) Senate of Berlin, Department for Integration, Labour and Social Affairs (Γερμανία) University of Aegean (Ελλάδα).

Επίσης, είναι πιστοποιημένος αξιολογητής επιχειρήσεων από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διοίκησης Ποιότητας (Validator και Assessor του E.F.Q.M.). Από το 2005 είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων, ενταγμένος σε όλα τα Εθνικά Μητρώα (ΟΑΕΔ, ΕΚΕΠΙΣ μητρώο β) και διαθέτει εκπαιδευτική εμπειρία άνω των 7.000 ωρών στον σχεδιασμό και την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Για να το παρακολουθήσετε χρειάζεται να είστε εγγεγραμμένος στην εκπαιδευτική πλατφόρμα του ΠΕΙΦΑΣΥΝ.

Εάν είστε εγγεγραμμένος, θα λάβετε προσωπικό link μία ημέρα πριν τη διεξαγωγή.

b2b.peifasyn.gr