Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ έχει την χαρά να προσκαλέσει όλους τους φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείων πανελλαδικά, σε διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα,
“Ένας για όλους και όλοι για έναν”
και εισηγητή τον ψυχολόγο και πιστοποιημένο εκπαιδευτή Νικόλαο Τράντο,
που θα διεξαχθεί σε ζωντανή μετάδοση
την Δευτέρα 23 Μαΐου, στις 15:00-17:00

Σκοπός αυτού του σεμιναρίου είναι να δείξει, πως μόνο όταν όλα τα στελέχη του Φαρμακείου και η διοίκηση του γίνουν “ένα σώμα”, τότε θα έρθουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και θα γίνουν μία ανίκητη ομάδα.

Αναλυτική Θεματολογία
• Πως λειτουργούμε σαν Άνθρωποι (οι σκέψεις μας, οι σχέσεις μας, οι συμπεριφορές μας)
• Να ποια χαρακτηριστικά κάνουν τους επαγγελματίες, … άριστους!
• Πως πρέπει να λειτουργούμε για να είμαστε μία αποτελεσματική ομάδα
• Πώς θα καταφέρουμε και τι πρέπει να αλλάξουμε τελικά για να κερδίσουμε αυτό που θέλουμε σαν Φαρμακείο

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΜΙΛΗΤΗ

Ο Νικόλαος Γ. Τράντος σπούδασε ψυχολογία στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο των Αθηνών και ειδικεύθηκε με μεταπτυχιακές σπουδές, στην Ψυχομετρία. Επιπροσθέτως, από το 2012 έχει εκπαιδευτεί και προσφέρει συμβουλευτική υποστήριξη και υπηρεσίες προσωπικής βελτίωσης και καθοδήγησης, με την τεχνική του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (N.L.P.) Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής και αξιολογητής Κοινωνικών Δεξιοτήτων (social skills observer) από μία ομάδα Πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού (GIB – Society for Innovation Research and Consulting (Γερμανία), Danmarks Paedagogiske Universitetsskole, AARHUS University (Δανία) Folkuniversitetet vid Lunds Univeritetet (Σουηδία) Senate of Berlin, Department for Integration, Labour and Social Affairs (Γερμανία) University of Aegean (Ελλάδα). Επίσης, είναι πιστοποιημένος αξιολογητής επιχειρήσεων από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διοίκησης Ποιότητας (Validator και Assessor του E.F.Q.M.). Από το 2005 είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων, ενταγμένος σε όλα τα Εθνικά Μητρώα (ΟΑΕΔ, ΕΚΕΠΙΣ μητρώο β) και διαθέτει εκπαιδευτική εμπειρία άνω των 7.000 ωρών στον σχεδιασμό και την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Για να το παρακολουθήσετε χρειάζεται να είστε εγγεγραμμένος στην εκπαιδευτική πλατφόρμα του ΠΕΙΦΑΣΥΝ.

Εάν είστε εγγεγραμμένος, θα λάβετε προσωπικό link μία ημέρα πριν τη διεξαγωγή.

b2b.peifasyn.gr