Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ σε συνεργασία με την Bayer Hellas έχουν την χαρά να προσκαλέσουν όλους τους φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείων πανελλαδικά, σε διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα:

Καινοτόμος Φαρμακευτική Τεχνολογία στη Διαχείριση του Οξέος Πόνου στο Φαρμακείο
Eισηγητής: Ευάγγελος Λυμπερόπουλος, Καθηγητής Παθολογίας & Μεταβολικών Νοσημάτων Ιατρικής Σχολής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Σύστημα Διαχείρισης Ατοπικού Δέρματος & η Σημασία της Καθημερινής Φροντίδας
Εισηγήτρια: Αλίκη Ζέρβα, Medical Affairs Head Consumer Health Bayer Hellas

που θα διεξαχθεί σε ζωντανή μετάδοση
την Τετάρτη 22 Ιουνίου, στις 15:00-17:00

Συντονισμός: Αλίκη Ζέρβα, Medical Affairs Head Consumer Health Bayer Hellas

Αναλυτική Θεματολογία / Πρόγραμμα

Καινοτόμος Φαρμακευτική Τεχνολογία στη Διαχείριση του Οξέος Πόνου στο Φαρμακείο
Ο πόνος είναι μια πολυδιάστατη δυσάρεστη αισθητηριακή εμπειρία που συχνά ποικίλει σε ένταση, ποιότητα, διάρκεια. Παράλληλα, είναι ο πιο συνηθισμένος λόγος για να ζητήσει κάποιος συμβουλές από έναν επαγγελματία υγείας. Η διαχείριση του Οξέος Πόνου στο Φαρμακείο αποτελεί καθημερινή διαδικασία και αντιμετωπίζεται με τη χρήση αναλγητικών και ΜΣΑΦ με σημαντικά κριτήρια την αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια και την ταχύτητα ανακούφισης. Η νέα Ασπιρίνη με τη σύγχρονη τεχνολογία MicroActive® προσφέρει ταχεία διαλυτότητα και απορρόφηση με 2 φορές ταχύτερη ανακούφιση του ήπιου έως μέτριας έντασης πόνου.

Σύστημα Διαχείρισης Ατοπικού Δέρματος & η Σημασία της Καθημερινής Φροντίδας
H Νέα Μαλακτική Κρέμα Bepanthene SensiDaily έρχεται να ενισχύσει την αποτελεσματκή διαχείριση του ατοπικού δέρματος παρέχοντας στο ατοπικό δέρμα την απαραίτητη καθημερινή προστασία. Συνεργικά με την Bepanthene Eczema, προσφέρει στον φαρμακοποιό ένα ολοκληρωμένο και παράλληλα πρακτικό σχήμα στη διαχείριση του ατοπικού δέρματος στο φαρμακείο.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΜΙΛΗΤΗ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Καθηγητής Παθολογίας και Μεταβολικών Νοσημάτων Ιατρικής Σχολής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών-Α΄ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική, ΓΝΑ ‘Λαϊκό’. Ο κ. Λυμπερόπουλος είναι Παθολόγος με εξειδίκευση στον σακχαρώδη διαβήτη και τις διαταραχές του μεταβολισμού των λιπιδίων. Υπηρετεί ως Καθηγητής Παθολογίας και Μεταβολικών Νοσημάτων της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών-Α΄ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική, ΓΝΑ ‘Λαϊκό’. Έχει δημοσιεύσει 270 άρθρα σε διεθνή περιοδικά, έχει δώσει πολυάριθμες διαλέξεις και το έργο του έχει αναγνωριστεί με μεγάλο αριθμό βιβλιογραφικών αναφορών και βραβεύσεων. Είναι Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης και Αντιπρόεδρος της Εταιρείας Παθολόγων Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Για να το παρακολουθήσετε χρειάζεται να είστε εγγεγραμμένος στην εκπαιδευτική πλατφόρμα του ΠΕΙΦΑΣΥΝ.

Εάν είστε εγγεγραμμένος, θα λάβετε προσωπικό link μία ημέρα πριν τη διεξαγωγή.

b2b.peifasyn.gr