Νέο Webinar 19/4 «Σύγχρονες τάσεις στα αντηλιακά προϊόντα»

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ έχει την χαρά να προσκαλέσει όλους τους φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείων πανελλαδικά, σε διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα:

“Σύγχρονες τάσεις στα αντηλιακά προϊόντα”

με εισηγήτριες την Ιατρική Σύμβουλο KORRES, Δρ. Ελένη Βαβουράκη και την Senior Training & Scientific Documentation Λίλα Ουσταμπασίδου,
που θα διεξαχθεί σε ζωντανή μετάδοση
την Τετάρτη 19 Απριλίου, στις 15:00 – 17:00

Σκοπός του σεμιναρίου να παρουσιαστούν οι σύγχρονες τάσεις στην αντηλιακή προστασία με φροντίδα για τον άνθρωπο και το περιβάλλον και θα αναπτυχθούν τα εξής:
• Αντηλιακά φίλτρα-Νομοθεσία-Εθνικοί περιορισμοί
• Φυσικά συστατικά στα αντηλιακά – O ρόλος τους στην αντηλιακή προστασία
• Σωστή χρήση αντηλιακού

Προϊοντική Παρουσίαση
• Νέα Εποχή Αντιηλιακών KORRES

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΩΝ

ΕΛΕΝΗ ΒΑΒΟΥΡΑΚΗ, MD, PhD
Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ., διδάκτωρ Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με το οποίο συνεχίζει επιστημονική συνεργασία στο πλαίσιο της διδασκαλίας Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών.
Παράλληλα με τις σπουδές για τη λήψη της ιατρικής ειδικότητας άρχισε και την εκπαίδευση στην ομοιοπαθητική, την οποία άσκησε αρχικά στο Κέντρο Ομοιοπαθητικής Ιατρικής στο Μαρούσι και στη συνέχεια στο ιδιωτικό της ιατρείο. Μέλος του ΙΣΑ και επτά επιστημονικών εταιρειών.
Επίκουρος καθηγήτρια του ΤΕΙ Αθήνας από το 1987 έως το 2010 στο οποίο διετέλεσε Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας (1999-2002) και ακαδημαϊκός υπεύθυνος του προγράμματος LLP-Erasmus και ERA-Places για τα 15 τμήματα της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ-Α ( 2005-2010). Έχει συμμετάσχει με ανακοινώσεις σε ελληνικά και διεθνή ιατρικά συνέδρια , έχει δημοσιεύσει εργασίες σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά και έχει διδάξει στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus σε ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Ευρώπης.

ΛΙΛΑ ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΟΥ, MSc
Απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής Αθηνών, με Μεταπτυχιακές Σπουδές στo Γεωπεριβάλλον και τη Γεωπληροφορική.
Με το τέλος των μεταπτυχιακών σπουδών ξεκίνησε να εργάζεται στην εταιρία KORRES (2006- ενεργό) αποκτώντας γνώση και εμπειρία αρχικά ως μέλος της ομάδας Retail και στη συνέχεια ως Trainer στο τμήμα Εκπαίδευσης. Παράλληλα με τις δραστηριότητες της στην KORRES ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ άρχισε να εργάζεται και ως Sales Consultant στην εταιρία KORRES ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΑ (2006- 2022) και στη συνέχεια στο φαρμακείο Τhe Naxos Apothecary (2019-2022).
Είναι Senior Trainer της KORRES από τo 2023.
Έχει συμμετάσχει εμπορικές ενέργειες της εταιρίας KORRES με τηλεοπτική παρουσίαση σε Ελλάδα και εξωτερικό για την προβολή της μάρκας.

Για να το παρακολουθήσετε χρειάζεται να είστε εγγεγραμμένος στην εκπαιδευτική πλατφόρμα του ΠΕΙΦΑΣΥΝ.

Εάν είστε εγγεγραμμένος, θα λάβετε προσωπικό link μία ημέρα πριν τη διεξαγωγή.

b2b.peifasyn.gr