Νέο Webinar 06/03: «Εισαγωγή της φαρμακευτικής κάνναβης στην Ελληνική Αγορά – Midnight Tikun»

Ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Νότιας Πελοποννήσου, ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Νομού Έβρου και ο ΠΕΙΦΑΣΥΝ έχουν τη χαρά να προσκαλέσουν όλους τους φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείων πανελλαδικά σε διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα:

«Εισαγωγή της φαρμακευτικής κάνναβης στην Ελληνική Αγορά – Midnight Tikun»

που θα διεξαχθεί σε ζωντανή μετάδοση
την Τετάρτη 6 Μαρτίου, στις 15:00-17:00,
με εισηγητή τον κ. Ελευθέριο Αζά, Παθολόγο-Διαβητολόγο, Αν. Διευθυντή Γ΄Παθολογικής Κλινικής ΥΓΕΙΑ & Ιατρικό Σύμβουλο ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΕΛΛΑΣ

Συντονιστής Webinar:
Γεώργιος Μούγιος, Φαρμακοποιός ΣΥΦΑ Έβρου

Θεματολογία:
• Πληροφορίες για τις εγκεκριμένες ενδείξεις, την μορφή του φαρμάκου, τον τρόπο συνταγογράφησης και τον τρόπο χορήγησης.
• Τιτλοποίηση για τον ασθενή και αναλυτικά video για την χρήση της συσκευής χορήγησης.
• Λανσάρισμα του νέου τελικού προϊόντος φαρμακευτικής κάνναβης Midnight Tikun.
• Αναφορά στην σειρά συμπληρωμάτων διατροφής Tikun CBD.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΙΣΗΓΗΤΗ

Ο Λευτέρης Αζάς είναι Παθολόγος – Διαβητολόγος (με επίσημο τίτλο εξειδίκευσης στο Σακχαρώδη Διαβήτη από το Υπουργείο Υγείας) και Αναπληρωτής Διευθυντής Γ’ Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου “ΥΓΕΙΑ”.
Έλαβε το απολυτήριο Λυκείου με “Άριστα” από την Πρότυπο Σχολή Αναβρύτων το 1984 και το ίδιο έτος εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, από την οποία αποφοίτησε το 1991. Εν συνεχεία εκπόνησε την διδακτορική του διατριβή στο Διαβητολογικό Κέντρο Β´ Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών , όπου εξειδικεύθηκε στην αντιμετώπιση ασθενών με σακχαρώδη διαβήτη. Το 2001 απέκτησε τον τίτλο Ιατρικής Ειδικότητας Παθολογίας.
Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (M.Sc.) με τίτλο «ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ» από το Εθνικό και Καποδιστριακό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.
Ασχολήθηκε ενεργά με την εκπαίδευση στην ιατρική: Υπεύθυνος για πολλά έτη της εκπαίδευσης των 4ετών φοιτητών της Α΄ Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο μάθημα της Κλινική Σημειολογίας και Διαφορικής Διάγνωσης. Στην παρούσα φάση έχει αναλάβει στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, την διδασκαλία της Παθολογίας σε 6ετείς φοιτητές Ιατρικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου (EUC).
Ιατρικός Σύμβουλος της φαρμακευτικής εταιρίας ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – ΕΛΛΑΣ με αντικείμενο την εκπαίδευση των Επιστημονικών Συνεργατών της φαρμακευτικής εταιρίας ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – ΕΛΛΑΣ στις βασικές αρχές της Παθολογίας και του Σακχαρώδη Διαβήτη.

Για να το παρακολουθήσετε χρειάζεται να είστε εγγεγραμμένος στην εκπαιδευτική πλατφόρμα του ΠΕΙΦΑΣΥΝ.

Εάν είστε εγγεγραμμένος, θα λάβετε προσωπικό link μία ημέρα πριν τη διεξαγωγή.

b2b.peifasyn.gr