Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συμμετοχή του ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ στην 9η Διημερίδα + Έκθεση ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ στις 20-21/01/18

Ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ συμμετείχε με μεγάλο περίπτερο στη συγκεκριμένη Διημερίδα – Έκθεση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών στις 20 -21 Ιανουαρίου 2018. Είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με νέους και παλιούς πελάτεςκαι με στελέχη άλλων φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών εταιρειών για να ανταλλάξει μαζί τους εμπειρίες και απόψεις.

Επιπρόσθετα, ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ με γνώμονα πάντα την εκπαίδευση των φαρμακοποιών και των βοηθών φαρμακείων, διοργάνωσεμε ιδιαίτερη επιτυχία την Κυριακή 21 Ιανουαρίου Workshopμε τίτλο : «Το CustomerServiceτελειώνει..Βγείτε μπροστά με το CustomerExperience»με εισηγητή τον εξαιρετικό κ. Νίκο Μπαζιώνη. Στις αίθουσες δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο, οι συμμετέχοντες ενθουσιάστηκαν από την πολύ ενδιαφέρουσα εισήγησή του σχετικά με το πώς πρέπει οι φαρμακοποιοί να δώσουν ώθηση στην κερδοφορία, αξιοποιώντας τους συνεργάτες του φαρμακείου τους, καθώς και την τοποθέτησή του σχετικά με την αναγκαιότητα δημιουργίας πιστών πελατών με απίθανη εξυπηρέτηση, που αφορούσε τους βοηθούς φαρμακείων. Είναι η αρχή ενός μεγάλου κύκλου σεμιναρίων – με μεγάλη γκάμα θεματολογίας – που σύντομα θα ξεκινήσουν στις νέες εγκαταστάσεις του ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ.

Επίσης ο κ. Θανάσης Μουχτής – Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ συμμετείχε στο στρογγυλό τραπέζι, με θέμα :“Συνεταιρισμοί και Φαρμακαποθήκες. Νέα Μοντέλα Συνεργασίας και Υπηρεσιών στα Φαρμακεία”.Συμμετείχαν επίσης Διευθυντές άλλων συνεταιρισμών και φαρμακαποθηκών, οι οποίοι ανέλυσαν τις κυριότερες σημερινές προκλήσεις των φαρμακείων, που είναι η μείωση της κερδοφορίας, η ρευστότητα και η πρόσβαση στα ελλειπτικά φάρμακα. Ακόμα κατέθεσαν τις εκτιμήσεις τους για τη διαγραφόμενη κατάσταση στην αγορά στα επόμενα 2-3 χρόνια και για το ποια η αξία και διαφοροποίηση που μπορεί να προσφέρει το χονδρεμπόριο στο ιδιωτικό φαρμακείο του αύριο.

Τέλος κατά τη διάρκεια της 9ης Διημερίδας διεξήχθη ψηφοφορία για την ανάδειξη και βράβευση των 4 καλύτερων Εταιρειών, που συμμετείχαν στη Διημερίδα και συμβάλλουν ενεργά στην εκπαίδευση και στην ανάπτυξη των Επαγγελματιών Υγείας.Η βράβευση αυτή διεξήχθη για 2η συνεχόμενη χρονιά, σε πραγματικό χρόνο, και ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ βραβεύτηκε με το Ασημένιο Βραβείο από τους 617 συνέδρους που συμμετείχαν στην ψηφοφορία.

Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που μας επισκεφθήκατε στο περίπτερό μας καθώς και όλους εσάς που ψηφίσατε και βραβεύσατε τον ΠΕΙΦΑΣΥΝ με το Ασημένιο Βραβείο  για την επένδυση και την ανάδειξη του επιστημονικού ρόλου του επαγγελματία υγείας.

Η εμπειρία της ανταλλαγής εμπειριών μαζί σας για άλλη μία φορά ήταν εξαιρετική και συνεχίζουμε με νέες υπηρεσίες και ιδέες.

 

b2b.peifasyn.gr