Μία ακόμη χρονιά, ο Πει.Φα.Συν αναδείχθηκε ως μία από τις δυναμικότερες και υγιέστερες ελληνικές επιχειρήσεις, λαμβάνοντας τη διάκριση «Diamonds of The Greek Economy 2020»

Και φέτος ο Πει.Φα.Συν αναδείχθηκε ως μία από τις δυναμικότερες και υγιέστερες ελληνικές επιχειρήσεις, λαμβάνοντας τη διάκριση «Diamonds of The Greek Economy 2020».
Το βραβείο παρέλαβε η κα. Μαυρίδη Τζένη, Γ. Γραμματέας Δ.Σ του ΠΕΙΦΑΣΥΝ, η οποία το αφιέρωσε σε όλους τους φαρμακοποιούς- ήρωες της πρώτης γραμμής που έδωσαν έναν πολύ δύσκολο και σημαντικό αγώνα καθόλη τη διάρκεια της πανδημίας του COVID -19, καθώς και στους 200 εργαζομένους του Ομίλου οι οποίοι υπερέβαλαν εαυτούς, διασφαλίζοντας την ομαλή τροφοδοσία των φαρμακείων με το απαραίτητο και πολύτιμο υγειονομικό υλικό.
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Ξενοδοχείο HILTON, με την παρουσία Υπουργών και επιχειρηματιών από διάφορους χώρους, συναντήθηκε ο βηματισμός των δυναμικά αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων της χώρας μας.
Βρισκόμαστε 40 χρόνια δίπλα στον Φαρμακοποιό και στο έργο του, εξελισσόμενοι μαζί του, φροντίζοντας να καινοτομούμε στις λειτουργίες μας, να δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης, εμπνεόμενοι πάντοτε από τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των καιρών.
Ακόμη και στις δύσκολες περιόδους, γεμάτες προκλήσεις και αβεβαιότητα, δεν σταματάμε να προσφέρουμε στην κοινωνία, στον συνάνθρωπο και στο περιβάλλον, ό,τι καλύτερο μπορούμε.
Γιατί όλα είναι καλύτερα, όταν είμαστε όλοι μαζί! Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το έργο μας!
b2b.peifasyn.gr