Επίσκεψη Στελεχών της Bayer στις Εγκαταστάσεις του ΠΕΙΦΑΣΥΝ

Πειραιάς, 23 Μαΐου 2024

Μια ξεχωριστή ημέρα χθες για τον ΠΕΙΦΑΣΥΝ καθώς είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε στις εγκαταστάσεις μας στελέχη της εφοδιαστικής αλυσίδας της εταιρείας Bayer από την Γερμανία, Ισπανία, Ολλανδία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουκρανία, Πολωνία, Σλοβενία, Τουρκία & Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Πάνος και τα μέλη του ΔΣ Δημήτρης Βλάχος και Στράτος Μακρής καθώς και διευθυντικά στελέχη του ΠΕΙΦΑΣΥΝ υποδέχτηκαν και ξενάγησαν τους επισκέπτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους χώρους μας, να γνωρίσουν από κοντά τις καινοτόμες διαδικασίες και να ενημερωθούν για τις στρατηγικές μας που εστιάζουν στην ανάπτυξη του Ομίλου, στη συνεργασία με άλλους Συνεταιρισμούς, στον ψηφιακό μετασχηματισμό και την εξέλιξη του μοντέλου του φαρμακείου

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, παρουσιάσαμε την ιστορία και τα οικονομικά μεγέθη του ΠΕΙΦΑΣΥΝ, αναλύσαμε την χονδρεμπορική φαρμακευτική αγορά στην Ελλάδα και τους μελλοντικούς στόχους μας. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη σημασία της συνεργασίας και στην ενσωμάτωση συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης για τη βελτίωση της εφοδιαστικής αλυσίδας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των φαρμακείων.

Ευχαριστούμε τα στελέχη της Bayer για την παρουσία τους και την ενεργή συμμετοχή τους στις συζητήσεις και τις παρουσιάσεις. Η επίσκεψη αυτή ενίσχυσε περαιτέρω τη μακροχρόνια συνεργασία μας, βασισμένη στη διαφάνεια, την καινοτομία και τη συνεχή επιδίωξη της ευζωίας της κοινότητας.

b2b.peifasyn.gr