Αγαπητέ συνεργάτη,

O ΠΕΙΦΑΣΥΝ σε συνεργασία με την εταιρεία ITeQ, στο πλαίσιο συνεχούς υποστήριξης των φαρμακείων προσφέρει τη νέα υπηρεσία tempAlarm, που καταγράφει την θερμοκρασία του ψυγείου και ενημερώνει για τυχόν αποκλίσεις της.

Στο ψυγείο φυλάσσεις φάρμακα και εμβόλια υψηλής αξίας που απαιτούν ειδικές συνθήκες θερμοκρασιών. Τις περισσότερες φορές, η ορθή λειτουργία τους, επιβεβαιώνεται αποσπασματικά με την χρήση θερμομέτρων εντός των ψυγείων.

Το Πρόβλημα

Όταν τα ψυγεία λειτουργούν εκτός ορίων, χωρίς αυτό να γίνεται αντιληπτό, τίθεται σε κίνδυνο η φαρμακευτική φροντίδα και η ασφάλεια των ασθενών!
Δευτερευόντως, η οικονομική ζημία από τα φάρμακα που καταστρέφονται είναι σημαντική.

Η Λύση

Το tempAlarm από την ITeQ έρχεται να προφυλάξει και να επιβεβαιώσει την καλή λειτουργία του ψυγείου.

Πώς λειτουργεί:

  • Μέτρηση και καταγραφή θερμοκρασίας υγρών και αέρα με συσκευές τελευταίας τεχνολογίας.
  • Παρακολούθηση της καλής λειτουργίας του ψυγείου όπου κι αν βρίσκεσαι είτε μέσω web εφαρμογής είτε μέσω smartphone app (android & iOS).
  • Έγκαιρη ενημέρωση για τυχόν δυσλειτουργία του ψυγείου με email, sms ή notification στην εξειδικευμένη mobile εφαρμογή.

Με κόστος μόλις 150 €** πλέον ΦΠΑ με το tempAlarm χωρίς κόπο και με αξιοπιστία διασφαλίζεις την ασφάλεια των αποθεμάτων και των ασθενών σου, τεκμηριώνοντας την ποιοτική λειτουργία του φαρμακείου σου!

* Κατόπιν ειδικής συμφωνίας με τον ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ για 200 Φαρμακεία ΔΕΝ θα επιβαρύνονται με ετήσια συνδρομή

Μάθε περισσότερα!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στην ITeQ στο 210-95.60.030

b2b.peifasyn.gr