Διαδικτυακό σεμινάριο ΠΕΙΦΑΣΥΝ : «Πώς αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά το stress των πελατών μας μέσα στην εποχή της πανδημίας που ζούμε»

Ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο διαδικτυακό σεμινάριο για όλα τα φαρμακεία πανελλαδικά πραγματοποιήθηκε χθες με εισηγητή τον ψυχολόγο και πιστοποιημένο εκπαιδευτή κ. Νίκο Τράντο.
Οι φαρμακοποιοί στις δύσκολες ημέρες της πανδημίας του κορωνοϊού που διανύουμε πρέπει να διαχειριστούν το αυξημένο – λόγω συνθηκών – stress των πελατών τους και να τους βοηθήσουν να το αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά.

Σκοπός του σεμιναρίου ήταν να αναδείξει πόσο σημαντική είναι η σωστή διαχείριση των συναισθημάτων του stress, του άγχους, αλλά και του θυμού που παράγεται από αυτά, ώστε να ελεγχθούν, να μετριαστούν και τελικά να νικηθούν. Η παρουσίαση του κ. Τράντου ήταν πολύ κατατοπιστική, στοχευμένη και όλα τα θέματα που αναλύθηκαν ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και αποτέλεσαν αφορμή για να τεθούν πάρα πολλά ερωτήματα μέσω chat από τους 400 φαρμακοποιούς που συμμετείχαν.

Το μοναδικό αυτό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που πρόσφερε ο ΠΕΙΦΑΣΥΝ βοήθησε τους φαρμακοποιούς να μάθουν πως μπορούν να μετατρέψουν τα αρνητικά συναισθήματα σε παράγοντα επιτυχίας και να βελτιώσουν την εργασιακή καθημερινότητα, τη δική τους και των πελατών τους.
Η ένθερμη ανταπόκριση των φαρμακοποιών, το ενδιαφέρον τους που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και τα θετικά τους σχόλια σηματοδοτούν την άμεση επανάληψη αντίστοιχης θεματολογίας σεμιναρίου.

b2b.peifasyn.gr