Ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ ήταν παρών και πάλι στην ετήσια συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας SALUS INDEX 2018 στον τομέα Υγεία – Φάρμακο – Ομορφιά που διοργάνωσε ο εκδοτικός οργανισμός NEWTIMESPUBLISING την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου στο Ξενοδοχείο King George.

Οι διακρίσεις βασίστηκαν σε αυστηρά αντικειμενικά κριτήρια που αφορούσαν τις επιχειρήσεις

• με τα υψηλότερα κέρδη
• με τις περισσότερες προσλήψεις το διάστημα 2016-2017 • που υλοποίησαν τα σημαντικότερα επενδυτικά σχέδια
• με τα σημαντικότερα ερευνητικά προγράμματα και σχέδια καινοτομίας

Η βράβευση αποτελεί μια ακόμη σημαντική διάκριση αριστείας για τον Όμιλό μας, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την ανοδική και επιτυχημένη πορεία του, ανάμεσα στους άριστους της ελληνικής οικονομίας. Είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας πολλών εκατοντάδων ανθρώπων :

– Των φαρμακοποιών ( μελών και πελατών) που στηρίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον Συνεταιρισμό,
– Των στελεχών και εργαζομένων που δίνουν κάθε μέρα, τον καλύτερό τους εαυτό τους
– και της Διοίκησης του ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ γιατί συντονίζει, οργανώνει και υλοποιεί ένα όραμα που σχηματοποιήθηκε πριν 40 χρόνια περίπου από 30 φαρμακοποιούς ιδρυτικά μέλη. Ταυτόχρονα αποτελεί ανταμοιβή για όλους αυτούς που έχουν συμβάλλει καθοριστικά σε αυτήν τη μεγάλη επιτυχία και δεσμεύονται να συνεχίσουν δυναμικά, έχοντας σαν όραμά τους το φαρμακείο του αύριο.

Το βραβείο παρέλαβε ο Προϊστάμενος του Εποπτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Καραμπινίδης, ο οποίος έκανε μια σύντομη αναφορά στην πορεία και στις αξίες του ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ που για 4 δεκαετίες βρίσκεται δίπλα στον φαρμακοποιό.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των φορέων του κλάδου της υγείας, πρόσωπα του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

b2b.peifasyn.gr