Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ έχει την χαρά να προσκαλέσει όλους τους φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείων πανελλαδικά, σε διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα:

« Γυναικεία ζητήματα στην περι-εμμηνόπαυση»

με εισηγητή τον Μαιευτήρα, Χειρουργό- Γυναικολόγο , Δήμο Φ. Σιούτη.

Σκοπός αυτού του σεμιναρίου είναι  να αναδειχθούν οι συχνότερες καταστάσεις που καλούνται να διαχειριστούν οι γυναίκες στην περι-εμμηνόπαυση, όπως  ξηρότητα-ατροφία, επίπονη επαφή, ερωτική διάθεση-ευχαρίστηση, εξάψεις, ουροκολπικές λοιμώξεις, καθημερινή υγιεινή και προτεινόμενες λύσεις από την Eva Intima.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΜΙΛΗΤΗ

Ο Δήμος Σιούτης, μαιευτήρας – χειρουργός γυναικολόγος, γεννήθηκε στην Αθήνα και ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές του στην Κόρινθο. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στο Πολεμικό Ναυτικό και την υπηρεσία υπαίθρου στην Ορεινή Ευρυτανία.

Ολοκλήρωσε την άσκηση ειδικότητας στη Μαιευτική και Γυναικολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου και στην Γ’ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ».

Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με γνωστικό αντικείμενο την Γυναικολογική Ενδοκρινολογία και τις Διαταραχές του Πυελικού Εδάφους. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Ειδίκευσης στην Παθολογία της Κύησης. Μετά τη λήψη του τίτλου ειδικότητας, συνέχισε την μετεκπαίδευσή του στην Ουρογυναικολογία και τις Διαταραχές του Πυελικού Εδάφους σε αναγνωρισμένα κέντρα εξειδίκευσης στη Μεγάλη Βρετανία, στο Croydon University Hospital του Λονδίνου και στο St. Mary’s Hospital- Central Manchester University Hospitals του Μάντσεστερ.

Από το 2017 απασχολείται ως Ακαδημαϊκός Υπότροφος στο τμήμα Ουρογυναικολογίας & Διαταραχών του Πυελικού Εδάφους, στην Γ’ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ». Συνεχίζει παράλληλα την συνεργασία με τη Γυναικολογική Κλινική του Saint Mary’s Hospital – Manchester University NHS Foundation Trust ως κλινικός επιστημονικός συνεργάτης. Έχει πλούσιο επιστημονικό και συγγραφικό έργο. Μιλά Αγγλικά και Γερμανικά. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

b2b.peifasyn.gr