Οργανισμός ολοκληρωμένης υποστήριξης φαρμακείων

Ο ΠΕΙΦΑΣΥΝ είναι μια από τις 3 μεγαλύτερες χονδρεμπορικές συνεταιριστικές φαρμακευτικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Περιλαμβάνεται στη λίστα με τις 50 μεγαλύτερες ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις όλων των κλάδων.


Μέσα από μια αδιάλειπτη παρουσία και δραστηριότητα, σήμερα, ο Συνεταιρισμός διανέμει όλο το εύρος των φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών σκευασμάτων και γενικά όλων των προϊόντων που διακινούνται στα φαρμακεία. Ταυτόχρονα παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, έτσι ώστε να συμβάλει τα μέγιστα στις προσδοκίες των μελών-φαρμακοποιών, ισχυροποιώντας το φαρμακείο και υποστηρίζοντάς το να μετασχηματίσει το μοντέλο λειτουργίας του, ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες και απαιτήσεις για την υγεία των πολιτών των επόμενων ετών.

Ο ΠΕΙΦΑΣΥΝ σήμερα αποτελεί τον βασικό προμηθευτή και κυρίως τον στρατηγικό συνεργάτη 850 φαρμακείων σε πολλές περιοχές της κεντρικής και νοτίου Ελλάδος από τα οποία τα 540 είναι μέτοχοι.

Έχοντας 190 άρτια εκπαιδευμένα στελέχη και εργαζόμενους, διακινεί μέσω του αποκεντρωμένου δικτύου logistics των 4 κέντρων διανομής σε καθημερινή βάση 120.000 συσκευασίες προϊόντων, με πάνω από 50.000 γραμμές τιμολογίου, από τα οποία το 76% μέσω του ρομποτικού του συστήματος. Λαμβάνει δε, ηλεκτρονικά τις παραγγελίες του από τα φαρμακεία σε ποσοστό 74%.

Ο Όμιλος παρά τις επενδύσεις σε συστήματα αυτοματισμού και σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, όχι μόνο δεν μειώνει, αλλά δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας. Αναβαθμίζει τις εσωτερικές του λειτουργίες και αναπτύσσει το ανθρώπινο δυναμικό του με αναδιοργάνωση και συστηματική εκπαίδευση. Ο φαρμακοποιός έχει ηλεκτρονική πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες τον χρόνο σε προσφορές, σε ενημέρωση για προϊόντα αλλά και σε γενικότερη πληροφόρηση. Διαθέτει ανανεωμένο στόλο 35 ιδιόκτητων φορτηγών αυτοκίνητων, τα οποία είναι εναρμονισμένα με τις ευρωπαϊκές κατευθυντήριες γραμμές για την ορθή πρακτική (GDP) όσον αφορά στην παράδοση των φαρμάκων.

b2b.peifasyn.gr