Εκσυγχρονισμός του Φαρμακείου

Χρηστικό περιεχόμενο για ευχάριστη αναμονή του ασθενή
Με οθόνες στις βιτρίνες των Φαρμακείων και tablets στον πάγκο εργασίας, έχουμε δημιουργήσει ένα μέσο ψηφιακής επικοινωνίας με τον ασθενή προσφέροντας πληροφόρηση για ασθένειες, νέα προϊόντα και τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο.
Επιπλέον, προβάλλονται τριήμερη πρόβλεψη καιρού, εορτολόγιο και οι τελευταίες ειδήσεις προσφέροντας ευχάριστη αναμονή στον ασθενή με χρηστική πληροφορία.

Η καινοτομία PEIFASYN Advice

Υπενθύμιση συνδυαστικών συμβουλών σε πραγματικό χρόνο
Η κανοτομία της PEIFASYN Advice παρουσιάζεται όταν ο Φαρμακοποιός πραγματοποιεί σαρώσεις για την διεκπεραίωση των συναλλαγών με τον πελάτη - ασθενή.
Τότε, ανάλογα με το φάρμακο ή παραφάρμακο που σαρώνεται, στο tablet εμφανίζεται μήνυμα που αφορά σε συμβουλές για την αποτελεσματικότερη χρήση του χορηγηθέντος φαρμάκου, ή σε προτάσεις συμπληρωματικών προϊόντων που θα βελτιστοποιήσουν το αποτέλεσμα της θεραπείας του.
Ταυτόχρονα, ο Φαρμακοποιός ενημερώνεται με αναδυόμενο παράθυρο στον υπολογιστή του για το μήνυμα που προβάλλεται εκείνη την στιγμή στον πελάτη μέσω του Tablet.
H PEIFASYN Advice:
  • Αναδεικνύει την επιστημοσύνη και τη βαρύτητα του ρόλου του Φαρμακοποιού στη Φαρμακευτική Φροντίδα.
  • Η Peifasyn Advice, ως μέσο υπενθύμισης, συνδράμει στην ανάπτυξη των συνδυαστικών πωλήσεων ΚΑΙ από τους βοηθούς του Φαρμακοποιού.
  • Δυνατότητα προβολής ειδικών προσφορών και ταχύτερη κυκλοφορία «ξεχασμένων» κωδικών.
  • Δυνατότητα προβολής δράσεων, παροχών (π.χ. αισθητικός ) και συμβουλών.
Με την Peifasyn Advice και μέσω του καινοτόμου δυναμικού, διαδραστικού περιεχομένου, αναβαθμίζεται η καταναλωτική εμπειρία και η ικανοποίηση του πελάτη.

Εφημερίες Φαρμακείων

Χωρίς κόπο από τον Φαρμακοποιό
Τις μη εργάσιμες ημέρες και ώρες στις οθόνες που έχουν εγκατασταθεί στις βιτρίνες των Φαρμακείων προβάλλονται τα εφημερεύοντα φαρμακεία με χιλιομετρική απόσταση και χάρτες.
Η διαχείριση του περιεχομένου των εφημεριών γίνεται κεντρικά μέσω του Internet και οι εφημερίες είναι ενημερωμένες με τις τελευταίες αλλαγές ακόμη και έκτακτες
Αναβαθμίζονται οι υπηρεσίες και η αισθητική του Φαρμακείου και χωρίς κόπο από τον Φαρμακοποιό, ο ασθενής μπορεί πολύ εύκολα να εντοπίσει το πλησιέστερο εφημερεύον Φαρμακείο με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας.
b2b.peifasyn.gr