Με την χρήση της πλατφόρμας b2b, το Φαρμακείο με ελάχιστο κόπο και ολοκληρωμένη πληροφόρηση πετυχαίνει το μέγιστο κέρδος!


Ηλεκτρονική πλατφόρμα b2b

Με Web εφαρμογή και Mobile έκδοση
Ο Συνεταιρισμός μας έχει επενδύσει σε ένα από τα δημοφιλέστερα συστήματα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων. Με στιβαρή τεχνολογική υποδομή επενδύουμε στρατηγικά στην παροχή ποιοτικών και καινοτόμων υπηρεσιών στα Φαρμακεία.

Στα πλαίσια του ψηφιακού μετασχηματισμού, το 2016 ξεκινήσαμε την λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας b2b.peifasyn.gr με την Web εφαρμογή. Το Σεπτέμβριο του 2019, παραμένει η πιο σύγχρονη πλατφόρμα b2b για τα Φαρμακεία. Επεκτείναμε την λειτουργικότητα της με την mobile έκδοση της εφαρμογής, προσφέροντας ακόμη πιο ευχάριστη εμπειρία αγορών.

Τώρα, όπου κι αν βρίσκεσαι, μας έχεις στο χέρι σου..
Ο σχεδιασμός των νέων ψηφιακών υπηρεσιών προς τα Φαρμακεία στηρίζεται σε 3 πυλώνες:
1. Πληροφορία. Φροντίζουμε οι αγορές του Φαρμακείου να στηρίζονται σε ολοκληρωμένη πληροφόρηση από τα χαρακτηριστικά εκάστου προϊόντος έως και τις παρελθούσες αγορές του.
2. Κερδοφορία. Από την καθημερινή παραγγελία έως και προσφορές στα μέτρα του Φαρμακείου, φροντίζουμε η κάθε συναλλαγή να έχει μέγιστο κέρδος για το συνεργαζόμενο Φαρμακείο.
3. Χρόνος. Από την παραγγελία έως την τιμολόγηση και την παρακολούθηση των αιτημάτων του Φαρμακείου και την παράδοση των παραγγελιών, εξοικονομούμε χρόνο στον Φαρμακοποιό.

Με το πρώτο login, αποκτάτε πρόσβαση σε μια σειρά ευκολίες όπως:
  • Αποστολή καθημερινής παραγγελίας με ένα κλικ
  • Πληροφορίες για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν
  • Ενημέρωση για τα οικονομικά σας στοιχεία
  • Προσφορές στα μέτρα του φαρμακείου σας
  • Real time παρακολούθηση της παραγγελίας σας σε χάρτη
και πολλές άλλες με ελάχιστα clicks!

Στην πλατφόρμα b2b.peifasyn.gr παρέχουμε την μοναδική δυνατότητα στο σύγχρονο Φαρμακείο να πραγματοποιεί "έξυπνες" αγορές σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές στο χρόνο που επιθυμεί.

Τα εργαλεία Peifasyn b2b είναι διαθέσιμα για όλα τα Φαρμακεία.

Εγγραφή νέου χρήστη
Με ελάχιστο κόπο και ολοκληρωμένη πληροφόρηση, μέγιστο κέρδος

Κατέβασε την εφαρμογή ΠΕΙΦΑΣΥΝ b2b στο iPhone ή το Android κινητό σου:

appstore
playstore
b2b.peifasyn.gr