Με την πλατφόρμα εκπαιδευτικών παιχνιδιών του ΠΕΙΦΑΣΥΝ κερδίζεις, παίζοντας!


Πλατφόρμα εκπαιδευτικών παιχνιδιών

Διαδραστικά εκπαιδευτικά παιχνίδια για συνεργαζόμενα Φαρμακεία με μεγάλα βραβεία.

Κερδίστε παίζοντας!

Στον ΠΕΙΦΑΣΥΝ διευκολύνουμε με καινοτόμα τεχνολογικά εργαλεία την συνεχή εκπαίδευση των συνεργαζόμενων Φαρμακοποιών και των βοηθών τους.

Σε αποκλειστική συνεργασία στην Ελλάδα με την Competia, ηγέτιδα εταιρεία στον κόσμο στα εκπαιδευτικά παιχνίδια σε smartphones σας παρουσιάζουμε την mobile εφαρμογή Atrivity.

Στην εφαρμογή Atrivity ο ΠΕΙΦΑΣΥΝ, σε συνεργασία με συνεργαζόμενες Φαρμακευτικές εταιρείες, θα σας προσφέρει διαδραστικά παιχνίδια γνώσεων με πολλά βραβεία για τους νικητές και όλους τους συμμετέχοντες.

Στην Atrivity θα σας προσφέρεται η ευκαιρία να προκαλέσετε φίλους και μη και σε προσωπικές μονομαχίες να "ακονίσετε" τις γνώσεις σας, κερδίζοντας ΜΕΓΑΛΑ δώρα. Το ενδιαφέρον στο παιχνίδι κλιμακώνεται με την εξέλιξή του και την συλλογή πόντων.

Συνοπτικά για να παίξετε, προκαλείτε φίλους σε μονομαχίες, κερδίζετε πόντους απευθύνοντας την (απλή) πρόκληση, κερδίζετε περισσότερους πόντους αν στην μονομαχία απαντήσετε περισσότερες σωστές απαντήσεις από τον αντίπαλο και ανεβαίνετε στην συνολική κατάταξη.

Κανόνες παιχνιδιού

Πλούσια δώρα!

Το παιχνίδι σας ανταμείβει με βάση τον βαθμό συμμετοχής σας και τις γνώσεις που αποκτάτε ενώ παίζετε.

Θέσεις 1 έως 10 - 1ο βραβείο
Θέσεις 21 έως 50 - 2ο βραβείο
Θέσεις 51 έως 200 - 3ο βραβείο

Μετράνε και οι ομάδες!
Θέσεις ομάδας 1 έως 5 - Βραβείο X

* Όλα τα δώρα προσφέρονται από τον ΠΕΙΦΑΣΥΝ

Παιχνίδι, Γνώση και Κέρδος!

Κανόνες Παιχνιδιού

Τύποι προκλήσεων
Απλή πρόκληση: Ως αρχάριοι στο παιχνίδι, μπορείτε να ξεκινήσετε με απλές προκλήσεις που δίνουν πόντους τόσο στον νικητή όσο και στον ηττημένο (αν και νικητής θα θεωρηθεί αυτός που κέρδισε τους περισσότερους πόντους).

Διπλή πρόκληση ( ενεργοποιείται αφού φτάσετε τους 10.000 πόντους): Ο νικητής κερδίζει διπλούς πόντους. Ωστόσο, από τη βαθμολογία του ηττημένου αφαιρούνται διπλάσιοι πόντοι. Θα πρέπει λοιπόν να είστε προσεκτικοί με αυτόν τον τύπο πρόκλησης. Αν δεν την ολοκληρώσετε εγκαίρως (εντός 24 ωρών), χάνετε όσους πόντους κέρδισε ο παίκτης που ολοκλήρωσε την πρόκληση επί δύο.

Τριπλή πρόκληση (που ενεργοποιείται αφού φτάσετε τους 20.000 πόντους): Ο νικητής κερδίζει τριπλάσιους πόντους. Ωστόσο, από τη βαθμολογία του ηττημένου αφαιρούνται τριπλάσιοι πόντοι. Οπότε, να είστε ΠΟΛΥ προσεκτικοί με αυτόν τον τύπο πρόκλησης. Αν δεν την ολοκληρώσετε εγκαίρως (εντός 24 ωρών), χάνετε τόσους πόντους κέρδισε ο παίκτης που ολοκλήρωσε την πρόκληση επί τρία.

Πρόκληση 5-10% (που ενεργοποιείται αφού φτάσετε τους 50.000 πόντους): ο νικητής κερδίζει το 5% όλων των πόντων που μάζεψε ο ηττημένος, ενώ ο ηττημένος χάνει το 10% των πόντων του. Αν δεν την ολοκληρώσετε εγκαίρως (εντός 24 ωρών), χάνετε το 10% των πόντων σας.
Περιορισμοί
• Μπορείτε να ολοκληρώσετε έως 20 προκλήσεις την ημέρα, στις οποίες υπολογίζονται τόσο αυτές που ξεκινάτε εσείς όσο και αυτές που ξεκινούν άλλοι παίκτες εναντίον σας.

• Μπορείτε να προκαλέσετε τον ίδιο αντίπαλο έως και 5 φορές κάθε μέρα.

• Οι παίκτες που έχουν 10 εκκρεμείς προκλήσεις, δεν μπορούν να λάβουν ή να ξεκινήσουν νέες προκλήσεις μέχρι να ολοκληρώσουν μια εκκρεμή πρόκληση από την ενότητα «Your turn».

• Οι παίκτες που συγκεντρώνουν πόντους και κερδίζουν εμπειρία μετά από 20 προκλήσεις, δεν μπορούν να προκαλέσουν με άλλο τύπο πρόκλησης (διπλή, τριπλή και 5-10%) τους παίκτες που βρίσκονται σε χαμηλότερο επίπεδο εμπειρίας. Μπορούν να προκαλέσουν μόνο παίκτες με βαθμολογία καλύτερη η παρεμφερή με αυτούς.
Λήξη
Οι προκλήσεις λήγουν μετά από 24 ώρες. Αν δεν απαντήσετε σε κάποια πρόκληση εντός αυτού του χρονικού διαστήματος, θα χάσετε τους αντίστοιχους πόντους. Να θυμάστε ότι μπορεί να χάσετε και διπλάσιους ή τριπλάσιους πόντους ή το 10% των πόντων σας, ανάλογα με τον τύπο της πρόκλησης.
Κατάταξη
• Η κατάταξη γίνεται με βάσει τους πόντους που κερδίζετε στο παιχνίδι. Θα μπορείτε να δείτε σε ποια θέση βρίσκεστε τόσο εσείς όσο και οι άλλοι παίκτες. Υπάρχουν και άλλα στατιστικά στοιχεία, όπως ο αριθμός των ολοκληρωμένων προκλήσεων και το ποσοστό νικών.
• Μπορείτε να δείτε και την κατάταξη της ομάδας σας.
Δραστηριότητα
Μπορείτε να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο τη δική σας δραστηριότητα ή τη δραστηριότητα των αγαπημένων σας παικτών.
Αγαπημένοι
Αν θέλετε να προσθέσετε έναν παίκτη στους αγαπημένους, επιλέξτε τον από τη λίστα κατάταξης πατώντας πάνω στο αστέρι ή επιλέξτε τον όταν ξεκινάτε μια πρόκληση. Θα μπορείτε να τους εντοπίσετε με φίλτρο στην κατάταξη, να τους βρίσκετε ευκολότερα όταν επιλέγετε αντίπαλο και να παρακολουθείτε τη δραστηριότητά τους.
Τέλος του παιχνιδιού
Όταν τελειώσει το παιχνίδι, θα έχετε στη διάθεσή σας 24 ώρες για να ανταποκριθείτε στις εκκρεμείς προκλήσεις. Αξιοποιήστε τον χρόνο ώστε να ξεκινήσετε όλες τις προκλήσεις που θέλετε πριν λήξει η προθεσμία.

Συμβουλές για να κερδίσετε


Όταν παίζετε, μην ξεχνάτε τα εξής:

• Οι προπονήσεις (trainings) δεν δίνουν πόντους. Στις απλές προκλήσεις, κερδίζετε πόντους ακόμα και αν χάσετε.

• Οι άλλοι τύποι προκλήσεων σας βοηθούν να ανεβείτε πιο ψηλά στην κατάταξη. Μην ανησυχείτε! Αν δεν βρίσκεστε ακόμα ψηλά στην κατάταξη, όσοι έχουν υψηλότερη βαθμολογία δεν μπορούν να σας προκαλέσουν με άλλο τύπο πρόκλησης. Οπότε, είναι στο χέρι σας!

• Να θυμάστε ότι κάθε μέρα μπορείτε να ολοκληρώσετε έως 20 προκλήσεις.

• Στο τέλος κάθε πρόκλησης, δείτε τα λάθη που κάνατε και μάθετε από αυτά.

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή Atrivity στο iPhone ή το Android κινητό σου και ΚΕΡΔΙΣΕ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ

appstore
playstore
b2b.peifasyn.gr