ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ.
MEDI-ΣΥΝ
ΣΥ.ΦΑ.ΠΕΛ.
ΣΥ.ΦΑ. ΣΑΜΟΥ
ΣΥ.ΦΑ.ΚΟ.
ON-LINEΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
 ΑΝΑΚΛΗΣΗ  ΦΑΡΜΑΚΩΝ
 ΠΡΟΓΝΩΣΗ
 ΚΑΙΡΟΥ
Η ΚΙΝΗΣΗ
ΣΤΟΥΣ
ΔΡΟΜΟΥΣ
ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΣΥ.ΦΑ. ΣΑΜΟΥ A.E.


Η ΣΥ.ΦΑ. ΣAMOY ιδρύθηκε το 2009 με σκοπό την ταχύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση των απομακρυσμένων φαρμακείων του νομού Σάμου, στο Βόρειο Αιγαίο.Στα νησιά της Σάμου, της Ικαρίας και των Φούρνων, ειδικά τους χειμερινούς μήνες η αποστολή των παραγγελιών ήταν συχνά δύσκολη λόγω των περιορισμένων ακτοπλοϊκών και αεροπορικών δρομολογίων.

align right

Πρόσθετα προβλήματα παρουσιάζονταν όταν οι καιρικές συνθήκες και η ανάγκη συντήρησης-επισκευής των πλοίων τα καθήλωναν στα λιμάνια. Η ΣΥΦΑ ΣΑΜΟΥ από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της, έδωσε λύσεις στα προβλήματα των φαρμακοποιών και των κατοίκων των νησιών.
Σήμερα, εξυπηρετεί από τις εγκαταστάσεις της στο Βαθύ όλα τα φαρμακεία του νομού, συμβάλλοντας στη μείωση των αποθεμάτων τους , την καλύτερη οργάνωσή τους και τον απρόσκοπτο εφοδιασμό τους.

Απασχολεί 7 άτομα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, στεγάζεται σε εγκαταστάσεις 300τ.μ. και έχει στην ιδιοκτησία της 2 φορτηγά ιδιωτικής χρήσεως με τα οποία πραγματοποιεί την καθημερινή διανομή των παραγγελιών των φαρμακείων.

   
ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝΌμιλοςΕταιρείες του ΟμίλουΣΥ.ΦΑ. ΣΑΜΟΥ
Γενικοί Όροι Χρήσης