Ανακλήσεις
Η Υγεία σήμερα
Τρέχουσες εξελίξεις
Νομοθεσία-Εγκύκλιοι
Επιστημονικά Άρθρα
Επιστροφές
Δανειστική Βιβλιοθήκη Ομίλου Πει.Φα.Συν.
ON-LINEΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
 ΑΝΑΚΛΗΣΗ  ΦΑΡΜΑΚΩΝ
 ΠΡΟΓΝΩΣΗ
 ΚΑΙΡΟΥ
Η ΚΙΝΗΣΗ
ΣΤΟΥΣ
ΔΡΟΜΟΥΣ
ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Επιστροφές Ληξιπροθέσμων Φαρμακευτικών ΕιδώνΚάθε εξάμηνο, ο Συνεταιρισμός δέχεται επιστροφές ληξιπροθέσμων φαρμάκων σε προκαθορισμένες ημερομηνίες ώστε να είναι δυνατή η έγκαιρη και γρήγορη πίστωση των φαρμακοποιών.

Οδηγίες θα βρείτε εδώ

Επιστροφές εμπορευσίμων ειδώνΔικαίωμα επιστροφής για εμπορεύσιμα είδη έχετε μόνο όταν:

α) το προϊόν που έχετε παραλάβει είναι διαπιστωμένα ελαττωματικό
β) σας έχουμε αποστείλει λάθος προϊόν από αυτό που είχατε παραγγείλει γεγονός για το οποίο έχετε ενημερώσει το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών ή έχετε στείλει mail στη δ/νση : (returns@peifasyn.gr ) εντός 5 ημερών από την παραλαβή του.

Σύμφωνα με τις νέες ευρωπαϊκές κατευθυντήριες γραμμές (C343), η συσκευασία των επιστρεφομένων θα πρέπει να είναι ακέραιη, τα είδη να έχουν αποθηκευθεί και μεταφερθεί σύμφωνα με τις προβλεπόμενες συνθήκες και ειδικότερα για τα φάρμακα ψυγείου να υπάρχει τεκμηρίωση ότι έχουν διατηρηθεί σε συνθήκες ελεγχόμενης θερμοκρασίας (2-8 oC).
Σας παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε το συνοδευτικό έντυπο που επισυνάπτουμε εδώ (ή κάτι αντίστοιχο), για την επιστροφή φαρμάκου ψυγείου και να ενημερώνετε πάντα τον οδηγό μας για την επιστροφή είδους ψυγείου.

Επίσης, είναι απαραίτητο στο Δελτίο Αποστολής των επιστρεφομένων ειδών να σημειώνετε τον αριθμό του σχετικού τιμολογίου αγοράς.


Πρακτορεία

Για τις επιστροφές που γίνονται μέσω πρακτορείων, σας παρακαλούμε όπως ενημερώνετε το Τμήμα Επιστροφών (εσωτ.294-295) για το πρακτορείο και την ημέρα επιστροφής ώστε να γίνεται έγκαιρα η παραλαβή τους αντίστοιχα.
Καμία επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή με courier εκτός και εάν έχει προηγηθεί ιδιαίτερη συνεννόηση π.χ. επιστροφή φαρμάκου ψυγείου
   
ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝΕνημέρωσηΕπιστροφές
Γενικοί Όροι Χρήσης