Αποθήκευση
Διανομή
Εξυπηρέτηση
Μηχανογράφηση
Υπηρεσίες προς Φαρμακεία
ON-LINEΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
 ΑΝΑΚΛΗΣΗ  ΦΑΡΜΑΚΩΝ
 ΠΡΟΓΝΩΣΗ
 ΚΑΙΡΟΥ
Η ΚΙΝΗΣΗ
ΣΤΟΥΣ
ΔΡΟΜΟΥΣ
ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Εξυπηρέτηση


Παραγγελίες & ενημέρωση

Ειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, αναλαμβάνει την τηλεφωνική λήψη της παραγγελίας κάθε φαρμακείου, ενημερώνοντας ταυτόχρονα σχετικά με την κατάσταση φαρμακευτικών σκευασμάτων στα οποία σημειώνονται προβλήματα τροφοδοσίας στην αγορά. Επίσης ενημερώνει σχετικά με την κυκλοφορία νέων προϊόντων καθώς και τις ισχύουσες προσφορές παραφαρμακευτικών ειδών. Εναλλακτικά, εάν το φαρμακείο αποστέλλει ηλεκτρονικά την παραγγελία του, η τηλεφωνική επικοινωνία επικεντρώνεται στις διευκρινήσεις ή τις πρόσθετες πληροφορίες που ενδέχεται να απαιτούνται καθώς και σε ζητήματα της επικαιρότητας.

Επιπρόσθετα, δίνεται η δυνατότητα στους φαρμακοποιούς να ζητήσουν συμπληρωματική παραγγελία. Για τα ορθοπεδικά προϊόντα, τα είδη βρεφανάπτυξης, τα είδη κατακλύσεων και στομιών, έμπειρο προσωπικό θα βοηθήσει τον φαρμακοποιό να επιλέξει για τον πελάτη του το καταλληλότερο προϊόν.

Πωλητές

Ομάδα πωλητών επισκέπτεται τακτικά τα φαρμακεία ενημερώνοντας για προσφορές παραφαρμακευτικών ειδών, νέα προϊόντα και συνεργασίες με προμηθευτικές εταιρείες. Προτείνει την αγορά του πακέτου προϊόντων που ταιριάζει καλύτερα σε κάθε φαρμακείο, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Η ομάδα των πωλητών στέκεται δίπλα στον φαρμακοποιό φροντίζοντας να δίνει λύσεις σε καθημερινή βάση.

   
ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝΥπηρεσίεςΕξυπηρέτηση
Γενικοί Όροι Χρήσης