Ιστορικό
Φιλοσοφία & κουλτούρα
Όραμα & Αξίες
Οικονομικά στοιχεία
Διακρίσεις και Βραβεία
Μέλη Δ.Σ. & Ε.Σ
Εταιρείες του Ομίλου
Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Οργανωτική δομή
Ισολογισμοί Ομίλου 2012
Ισολογισμοί Ομίλου 2013
Ισολογισμοί Ομίλου 2014
Ισολογισμοί Ομίλου 2015
Ισολογισμοί Ομίλου 2016
Ισολογισμοί Ομίλου 2017
Ισολογισμοί Ομίλου 2018
ON-LINEΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
 ΑΝΑΚΛΗΣΗ  ΦΑΡΜΑΚΩΝ
 ΠΡΟΓΝΩΣΗ
 ΚΑΙΡΟΥ
Η ΚΙΝΗΣΗ
ΣΤΟΥΣ
ΔΡΟΜΟΥΣ
ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Διακρίσεις και Βραβεία του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ


Ο ΠΕΙΦΑΣΥΝ διακρίθηκε και φέτος στα «Diamonds of the Greek Economy 2019».

Για άλλη μια χρονιά ο ΠΕΙΦΑΣΥΝ ήταν παρών στην Ετήσια Συνάντηση Επιχειρηματικής Αριστείας, «Diamonds of the Greek Economy 2019» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιουλίου στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και διοργανώθηκε από την εταιρεία New Times Publishing.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να αναδειχθούν οι δυναμικότερες ελληνικές επιχειρήσεις και η αξιολόγησή τους έγινε βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων. Συνυπολογίστηκαν συγκεκριμένοι παράγοντες όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια από μέρους των εταιρειών, η πολιτική τους στο ανθρώπινο δυναμικό, καθώς επίσης και η αντίστοιχη σε θέματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης.

Στην εκδήλωση αυτή, που συμμετείχαν πάνω από 500 επιχειρηματίες και στελέχη των υγιέστερων επιχειρήσεων, καθώς και εκπρόσωποι της Πολιτείας, βραβεύτηκαν και τιμήθηκαν οι επιχειρήσεις «διαμάντια» από όλο το επιχειρηματικό φάσμα.

Το βραβείο παρέλαβε η κα. Ελένη Αλειφέρη, Αναπληρώτρια Γεν. Διευθύντρια του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ, για λογαριασμό των 200 εργαζομένων και των 800 φαρμακοποιών του. Τόνισε ότι ο ΠΕΙΦΑΣΥΝ εδώ και πολύ καιρό βρίσκεται σε μια τροχιά ισχυρής ανάπτυξης με επενδύσεις, ανάπτυξη μεριδίου αγοράς, ανάπτυξη των θέσεων εργασίας και μια ηγετική θέση στον χώρο του.
Τα ελληνικά φαρμακεία μπαίνουν ( όπως όλη η αγορά) στη νέα ψηφιακή εποχή και οι παγκόσμιοι παίκτες είναι προ των πυλών ! Ο ΠΕΙΦΑΣΥΝ είναι παρών και οδηγεί την αγορά ως στρατηγικός συνεργάτης και στυλοβάτης του φυσικού φαρμακείου για να αντιμετωπίσουν μαζί τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται. Επεσήμανε τέλος ότι το 2019 για μία ακόμη χρονιά οι φαρμακοποιοί, η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι είναι μια γροθιά και δουλεύουν σκληρά για να οδηγήσουν το φαρμακείο στο αύριο.


Βράβευση του ΠΕΙΦΑΣΥΝ στην 5η Διοργάνωση «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 2019» στον κλάδο των Φαρμακαποθηκών

Ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ βραβεύτηκε στον κλάδο των Φαρμακαποθηκών, στην Τελετή Απονομής για τους «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 2019», που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ ήταν και πάλι παρών στα βραβεία – θεσμό στο ελληνικό επιχειρείν, που διοργάνωσε για πέμπτη συνεχή χρονιά η DIRECTION BUSINESS NETWORK , υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, του ΣΕΒ και την υποστήριξη της Τράπεζας Πειραιώς, με βασική επιδίωξη τη στήριξη και επιβράβευση των υγιών δυνάμεων της αγοράς και την ανάδειξη των άριστων της πραγματικής οικονομίας.

Το βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ κ. Θανάσης Μουχτής και το αφιέρωσε στα 850 φαρμακεία μέλη και πελάτες του και στα 190 άτομα του άρτια εκπαιδευμένου ανθρώπινου δυναμικού του. Τους ευχαριστούμε θερμά που συμβάλλουν καθημερινά στην πετυχημένη και ανοδική του πορεία!


Διάκριση για τον Όμιλο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ στα SALUS INDEX 2018

Ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ ήταν παρών και πάλι στην ετήσια συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας SALUS INDEX 2018 στον τομέα Υγεία – Φάρμακο – Ομορφιά που διοργάνωσε ο εκδοτικός οργανισμός NEWTIMESPUBLISING την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου στο Ξενοδοχείο King George.

Οι διακρίσεις βασίστηκαν σε αυστηρά αντικειμενικά κριτήρια που αφορούσαν τις επιχειρήσεις

• με τα υψηλότερα κέρδη
• με τις περισσότερες προσλήψεις το διάστημα 2016-2017 • που υλοποίησαν τα σημαντικότερα επενδυτικά σχέδια
• με τα σημαντικότερα ερευνητικά προγράμματα και σχέδια καινοτομίας

Η βράβευση αποτελεί μια ακόμη σημαντική διάκριση αριστείας για τον Όμιλό μας, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την ανοδική και επιτυχημένη πορεία του, ανάμεσα στους άριστους της ελληνικής οικονομίας. Είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας πολλών εκατοντάδων ανθρώπων :

 - Των φαρμακοποιών (μελών και πελατών) που στηρίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον Συνεταιρισμό,
 - Των στελεχών και εργαζομένων που δίνουν κάθε μέρα, τον καλύτερό τους εαυτό τους
- και της Διοίκησης του ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ γιατί συντονίζει, οργανώνει και υλοποιεί ένα όραμα που σχηματοποιήθηκε πριν 40 χρόνια περίπου από 30 φαρμακοποιούς ιδρυτικά μέλη. Ταυτόχρονα αποτελεί ανταμοιβή για όλους αυτούς που έχουν συμβάλλει καθοριστικά σε αυτήν τη μεγάλη επιτυχία και δεσμεύονται να συνεχίσουν δυναμικά, έχοντας σαν όραμά τους το φαρμακείο του αύριο.

Το βραβείο παρέλαβε ο Προϊστάμενος του Εποπτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Καραμπινίδης, ο οποίος έκανε μια σύντομη αναφορά στην πορεία και στις αξίες του ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ που για 4 δεκαετίες βρίσκεταιδίπλα στον φαρμακοποιό.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των φορέων του κλάδου της υγείας, πρόσωπα του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.


Βράβευση του Ομίλου ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ στα Diamonds of the Greek Economy 2018

Άλλη μια διάκριση & Βράβευση για τον Όμιλο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ στο Ετήσιο Forum Επιχειρηματικής Αριστείας Diamonds of the Greek Economy 2018.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 03/07/2018 στο Grande Bretagne Hotel Athens, παρευρέθηκαν εκατοντάδες στελέχη των υγιέστερων εν Ελλάδι επιχειρήσεων καθώς επίσης & εκπρόσωποι της Πολιτείας ώστε να βραβεύσουν & να αναδείξουν τις επιχειρήσεις που προοδεύουν & αποτελούν πρότυπο λειτουργίας & δυναμικότητας.

Το βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής, Θανάσης Μουχτής, ο οποίος επισήμανε ότι ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ & με το φετινό βραβείο αποδεικνύει έμπρακτα ότι επενδύει συνεχώς στην πρόοδο και στην ανάπτυξη.

Συγχαρητήρια! Δεν επαναπαυόμαστε, συνεχίζουμε την ανοδική μας πορεία!


Βράβευση του ΠΕΙΦΑΣΥΝ στην 4η Διοργάνωση «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 2018» στον κλάδο των Φαρμακαποθηκών

Ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ βραβεύτηκε στον κλάδο των Φαρμακαποθηκών, σύμφωνα με τα δημοσιευμένα οικονομικά στοιχεία του 2016 στην Τελετή Απονομής για τους «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 2018», που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ ήταν παρών στα βραβεία – θεσμό στο ελληνικό επιχειρείν, που διοργάνωσε για τέταρτη συνεχή χρονιά η DIRECTION BUSINESS NETWORK , υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, του ΣΕΒ και την υποστήριξη της Τράπεζας Πειραιώς, με βασική επιδίωξη τη στήριξη και επιβράβευση των υγιών δυνάμεων της αγοράς και την ανάδειξη των άριστων της πραγματικής οικονομίας.

Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Ομίλου ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ κ. Κωνσταντίνος Πάνος και το αφιέρωσε στα 800 φαρμακεία – μέλη του και στα 187 άτομα του άρτια εκπαιδευμένου ανθρώπινου δυναμικού του. Τους ευχαριστούμε θερμά που συμβάλλουν καθημερινά στην πετυχημένη και ανοδική του πορεία!


Τιμητική βράβευση του ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ από τους «Φαρμακοποιούς του Κόσμου» για τη συμβολή του σε ανθρωπιστικές δράσεις

Το Σάββατο 10 Μαρτίου στο πλαίσιο του Hellas PHARM 2018 στην HELEXPO, ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ βραβεύτηκε από τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση "Φαρμακοποιοί του Κόσμου»για τη μεγάλη και συνεχή συμβολή του στο έργο της.

Η ΜΚΟ "Φαρμακοποιοί του Κόσμου",που ιδρύθηκε το 1997 από εθελοντές φαρμακοποιούς, γιόρτασε μαζί με φίλους και συνεργάτες τα 20 χρόνια δράσης και προσφοράς που συμπλήρωσε φέτος, σε μια πολύ όμορφη και συγκινητική εκδήλωση στη διάρκεια της οποίας μετά τους χαιρετισμούς και τις παρουσιάσεις, προβλήθηκε video με τις 86 αποστολές της οργάνωσης σε 36 χώρες σε όλον τον κόσμο και ακολούθησαν οι βραβεύσεις.

Ήταν μεγάλη τιμή και χαρά για τον ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ η συγκεκριμένη βράβευση σαν αναγνώριση της συμβολής του στις προσπάθειες των Φαρμακοποιών του Κόσμου για την προσφορά ενός τόσο σημαντικού κοινωνικού έργου.

Ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ, πάντα αρωγός στις ανθρωπιστικές δράσεις της Οργάνωσης, θεωρεί χρέος του να επενδύει σε πρωτοβουλίες που έχουν στόχο την έμπρακτη κοινωνική συνεισφορά.Το βραβείο για τον ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ παρέλαβε ο Πρόεδρος του Ομίλου ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ κος Πάνος Κωνσταντίνος


Ασημένιο Βραβείο για τον ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ στην 9η Διημερίδα και Έκθεση ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Κατά τη διάρκεια της 9ης Διημερίδας και Έκθεσης ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών στις 20 -21 Ιανουαρίου 2018, διεξήχθη ψηφοφορία για την ανάδειξη και βράβευση των 4 καλύτερων Εταιρειών, που συμμετείχαν στη Διημερίδα και συμβάλλουν ενεργά στην εκπαίδευση και στην ανάπτυξη των Επαγγελματιών Υγείας.

Η βράβευση αυτή διεξήχθη για 2η συνεχόμενη χρονιά, σε πραγματικό χρόνο, και ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ βραβεύτηκε με το Ασημένιο Βραβείο από τους 617 συνέδρους που συμμετείχαν στην ψηφοφορία.


Βράβευση του ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ στην εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας SALUSINDEX 2017

Ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ συνεπής στο ραντεβού του για μία ακόμη χρονιά συμμετείχε στο ετήσιο forum επιχειρηματικής αριστείας SALUSINDEX 2017 του τομέα Υγεία – Φάρμακο – Ομορφιά και ήταν μεταξύ των εταιρειών που βραβεύτηκαν στο φαρμακευτικό κλάδο αφού πληρούσε τα αυστηρά κριτήρια που είχαν τεθεί (υψηλά κέρδη, περισσότερες προσλήψεις 2016-2017, υλοποίηση σημαντικών επενδυτικών σχεδίων 2015-2016). Την εκδήλωση διοργάνωσε ο εκδοτικός οργανισμός NEWTIMEPUBLISHING την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο King George και παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και φορέων του κλάδου της υγείας.

Το βραβείο παρέλαβε η Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια του Ομίλου ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ κα. Αλειφέρη Ελένη, η οποία επεσήμανε ότι ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ δεν σταματά να επενδύει στην ανάπτυξη και στην εξέλιξή του, βασιζόμενος πάντα στο έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του και έχοντας σαν στόχο του τη συνολική υποστήριξη του φαρμακείου και την προσαρμογή του στα νέα δεδομένα.

Συγκεκριμένα ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ στοχεύοντας στην παροχή υπηρεσιών ακόμα πιο υψηλής ποιότητας προς τους φαρμακοποιούς και προετοιμάζοντας το έδαφος για την ανάπτυξη νέων δραστηριοτήτων, επέκτεινε τις κτιριακές του εγκαταστάσεις, και ανήγειρε ένα σύγχρονο κτίριο στο όμορο οικόπεδο. Το 2016, ολοκλήρωσε την αναβάθμιση του λογισμικού του συστήματος αυτοματισμού της κεντρικής του αποθήκης και αμέσως μετά ξεκίνησε τον εκσυγχρονισμό των διαδικασιών εφοδιαστικής αλυσίδας της επιχείρησης μέσω της επέκτασης της αυτοματοποίησης της εγκατάστασης σε συνεργασία με την εταιρεία Knapp Logistics Automation. Δύο νέες ρομποτικές μονάδες προστίθενται στο σύστημα, 4 πρόσθετοι ημιαυτόματοι σταθμοί καθώς και σύστημα για την κατανομή των ολοκληρωμένων παραγγελιών ανά δρομολόγιο παράδοσης. Στόχος η ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των φαρμακείων του. Ταυτόχρονα, επεκτείνει το υφιστάμενο wms υλοποιώντας νέες λειτουργικότητες σε αυτό για την αποτελεσματικότερη παρακολούθηση των διαδικασιών παραλαβής και αναπλήρωσης αποθεμάτων των αποθηκών του.

Η κα. Αλειφέρη αφιέρωσε το βραβείο στα 800 φαρμακεία του Ομίλου ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ και στους 188 εργαζομένους του, που αποτελούν τους δύο βασικούς παράγοντες της ανάπτυξης και της προόδου του.


Ο Όμιλος ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ βραβεύθηκε και πάλι στο Ετήσιο Forum Επιχειρηματικής Αριστείας -Diamonds of the Greek Economy 2017

Η καταξιωμένη επιχειρηματική διάκριση Diamonds of the Greek Economy απονεμήθηκε για μια ακόμη φορά στον Όμιλο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ στις 04/07/2017 στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να αναδειχθούν οι δυναμικότερες ελληνικές επιχειρήσεις που αντέχουν στις συνέπειες της κρίσης, εμφανίζοντας ανοδική πορεία και η αξιολόγησή τους έγινε βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων μεταξύ των οποίων ήταν η κερδοφορία, η δανειακή επιβάρυνση, η ρευστότητα, η σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια κλπ. και ταυτόχρονα συνυπολογίστηκαν συγκεκριμένοι παράγοντες όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια από μέρους των εταιρειών, η πολιτική τους στο ανθρώπινο δυναμικό καθώς επίσης και η αντίστοιχη σε θέματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης.

Ο Όμιλος ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ πληρούσε τα συγκεκριμένα κριτήρια και κατάφερε να αναδειχτεί και πάλι διαμάντι της ελληνικής οικονομίας, κάνοντας περήφανους τα φαρμακεία μέλη του, τη διοίκηση και το προσωπικό του.

Το βραβείο παρέλαβε η Γ. Γραμματέας του Δ.Σ κα. Ευγενία Μαυρίδου, η οποία επεσήμανε ότι ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ είναι πάντα πρωταγωνιστής στις εξελίξεις και δεν του αρκεί η διατήρηση της σημαντικής θέσης που ήδη κατέχει στον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά επενδύει συνεχώς στην πρόοδο και στην ανάπτυξη. Οι νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις – επέκταση των παλαιών – είναι σχεδόν έτοιμες και προχωρά με γοργούς ρυθμούς στην αναβάθμιση και επέκταση του συστήματος της αυτόματης διαλογής φαρμάκων.

Η γιορτή αυτή της υγιούς επιχειρηματικής δραστηριότητας στη χώρα μας, διοργανώθηκε από την εταιρεία New Times Publishing, υπό την αιγίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών και του ΕΟΤ και παραβρέθηκαν μέλη της κυβέρνησης, βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εκπρόσωποι των δυναμικότερων επιχειρήσεων, καθώς επίσης και εκπρόσωποι της Πολιτείας.


SALUS INDEX 2016

Ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ για μία ακόμη χρονιά ήταν παρών στην ετήσια συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας SALUS INDEX 2016 του τομέα Υγεία – Φάρμακο – Ομορφιά, που διοργάνωσε ο εκδοτικός οργανισμός ACTIVE BUSINESS PUBLISHING την Τρίτη 22 Νοεμβρίου στο Ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».

Απονεμήθηκαν επιχειρηματικά βραβεία σε επιχειρήσεις του ευρύτερου φαρμακευτικού κλάδου στην Ελλάδα και ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ κατάφερε και πάλι να βραβευτεί στον κλάδο των φαρμακαποθηκών.

Οι διακρίσεις δόθηκαν βάσει αυστηρών κριτηρίων που αφορούσαν τις επιχειρήσεις με τα υψηλότερα κέρδη, τις περισσότερες προσλήψεις το διάστημα 2015-2016, την υλοποίηση των σημαντικότερων επενδυτικών σχεδίων το 2014-2016, όπως επίσης και τα σημαντικότερα ερευνητικά προγράμματα και την καινοτομία.

Παρευρέθηκαν θεσμικοί φορείς, πρόσωπα του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου που πρόβαλαν τις θέσεις τους και μετέφεραν τα μηνύματά τους, τονίζοντας ότι ο κλάδος της υγείας και του φαρμάκου συνεχίζει να αντιστέκεται και να επενδύει, στηρίζοντας την απασχόληση και την ελληνική οικονομία, μεσούσης της κρίσης.

Το βραβείο για τον Όμιλο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ παρέλαβε η Εμπορική Διευθύντρια κα. Ελένη Αλειφέρη, η οποία το αφιέρωσε στους μετόχους φαρμακοποιούς, στη Διοίκηση και στους εργαζόμενους του ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ και ανέφερε ότι ορόσημο για το 2016, αποτελεί η στρατηγικής σημασίας απόφαση της Διοίκησης για επενδύσεις που αφορούν όχι μόνο στην επέκταση των κτιριακών εγκαταστάσεων, αλλά και στην αναβάθμιση και επέκταση του συστήματος αυτοματοποίησης των αποθηκών μας.

Η σημαντική αυτή διάκριση, και φέτος, αποτελεί την επιβράβευση των προσπαθειών όλης της οικογένειας του ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ για συνεχή εξέλιξη έχοντας ένα κοινό όραμα: τη στήριξη των φαρμακείων μελών του και την επιτυχή μετάβασή τους στη νέα φαρμακευτική αγορά, όπως διαμορφώνεται στο δύσκολο ελληνικό τοπίο της οικονομικής κρίσης.


Diamonds of the Greek Economy 2016 - Μια ακόμη βράβευση για τον Όμιλο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ

Άλλη μια διάκριση επιχειρηματικής αριστείας για τον Όμιλο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ δόθηκε την Τετάρτη 29 Ιουνίου στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία». Στην εκδήλωση Diamonds of the Greek Economy παρέλαβε για μία ακόμη χρονιά το βραβείο που αποτελεί πλέον καταξιωμένο θεσμό επιχειρηματικής αριστείας της χώρας μας.

Μέσα από τις 7.000 μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις αναδείχθηκαν 320 επιχειρήσεις - διαμάντια, και από αυτές ο οργανισμός ACTIVE BUSINESS PUBLISHING «αλίευσε» -όπως χαρακτηριστικά είπε ο οικοδεσπότης Σπύρος Κτενάς - τις 43 που ξεχώρισαν. Μεταξύ αυτών και ο Όμιλος ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ που κατάφερε να συμπεριληφθεί μεταξύ των υγιέστερων επιχειρήσεων που έδειξαν τη μακροβιότερη αντοχή και αναπτυξιακή τροχιά κατά το διάστημα των τελευταίων δεκαετιών και διατήρησε αναπτυξιακούς ρυθμούς.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι της Πολιτείας, του επιχειρηματικού κόσμου, φορέων , επιμελητηρίων και οργανισμών.

ΣΤΟΧΟΣ της εκδήλωσης ήταν να αναδειχθούν:

- οι επιχειρήσεις και οι τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας με τις μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης

- Τα «όπλα» που αξιοποιούν οι εν λόγω επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης

- Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην άσκηση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας την περίοδο της κρίσης.

Το βραβείο για τον Όμιλο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής κ. Θανάσης Μουχτής, ο οποίος αφιέρωσε το συγκεκριμένο βραβείο σε όλα τα φαρμακεία μέλη του Ομίλου, στη Διοίκηση και στους 185 εργαζομένους και στελέχη, που κατάφεραν να ξεπεράσουν τις σημερινές αντιξοότητες που επικρατούν και όχι μόνο να διατηρήσουν την αξιοζήλευτη θέση που κατέχουν στον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά να συνεχίσουν σταθερά στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου. Ο Όμιλος ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ επενδύει σε επέκταση των ιδιόκτητων εγκαταστάσεων του, σε αναβάθμιση του συστήματος αυτόματης διαλογής φαρμάκων (ρομποτικής τεχνολογίας), σε νέο εξοπλισμό και software και σε καινοτόμες υπηρεσίες προς τα φαρμακεία του. Στόχος του είναι η ποιοτικότερη και πληρέστερη εξυπηρέτησή τους και η ισχυροποίησή τους, ώστε να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στις νέες ανάγκες της αγοράς υγείας.


SALUS INDEX 2015: Η επιχειρηματική αριστεία στον τομέα Υγεία - Φάρμακο - Ομορφιά την περίοδο της κρίσης

Απονομή διάκρισης για άλλη μια φορά στον ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ.

Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου ο εκδοτικός οργανισμός ACTIVE BUSINESS PUBLISHING υπό την αιγίδα των ΣΦΕΕ, ΠΕΦ, ΕΦΕΧ και ΣΕΙΒ διοργάνωσε την ετήσια συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας στον τομέα Υγεία – Φάρμακο – Ομορφιά, στην οποία δόθηκαν οι διακρίσεις επιχειρηματικής αριστείας SALUS INDEX 2015.

Στη εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι φορέων από τον κλάδο της υγείας καθώς και άτομα από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο, όπου παρουσίασαν τις θέσεις τους για την ανάπτυξη της ελληνικής φαρμακευτικής αγοράς .

Ο ΠΕΙΦΑΣΥΝ έλαβε και φέτος βράβευση στον κλάδο των φαρμακαποθηκών. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική διάκριση που επιβραβεύει τις συνεχείς προσπάθειες της διοίκησης, των εργαζομένων και των μετόχων του Ομίλου ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ, για πρόοδο εξέλιξη και κοινωνική συνεισφορά, ιδιαίτερα στο σημερινό δύσκολο περιβάλλον όπως έχει διαμορφωθεί. Ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ και την περίοδο της κρίσης συνεχίζει με πολύ καλή πορεία, διατηρώντας μια καλή κερδοφορία ενώ προσφέρει και κοινωνικό έργο όχι μόνο διατηρώντας , αλλά δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας αλλά και στηρίζοντας ευπαθείς κοινωνικές ομάδες με διαφόρους τρόπους .

Στον επιχειρηματικό τομέα έχει επιλέξει να μην εφοδιάζει απλώς τα φαρμακεία του, αλλά να υποστηρίζει, να ενδυναμώνει και να αναπτύσσει συνεχώς τον πολυδιάστατο ρόλο του φαρμακοποιού, βοηθώντας τον να εξελιχθεί και να ισχυροποιήσει την θέση του έναντι των άλλων καναλιών διανομής.


Βραβείο για τον ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ σε εκδήλωση για τα Διαμάντια της ελληνικής οικονομίας

Βράβευση επιχειρηματικής αριστείας μεταξύ των καλύτερων, μεγαλύτερων και υγιεστέρων επιχειρήσεων της Ελλάδος για μια ακόμη χρονιά απονεμήθηκε στον ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ στην εκδήλωση «Diamonds of the Greek Economy 2015», που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1η Ιουλίου στο Ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία», στην οποία παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από τον πολιτικό κόσμο και από διάφορους επιχειρηματικούς φορείς.

Παρά τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που επικρατούν, ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ κατάφερε να διακριθεί . Στόχος της εκδήλωσης ήταν να αναδειχθούν:

- οι επιχειρήσεις και οι τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας με τις μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης 

- Τα «όπλα» που αξιοποιούν οι εν λόγω επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης

 Το βραβείο για τον Όμιλο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής κ. Θανάσης Μουχτής, ο οποίος το αφιέρωσε στα 530 μέλη του, στους 180 εργαζόμενους του Ομίλου και ιδιαίτερα στους πρωτεργάτες φαρμακοποιούς που οραματίστηκαν και δημιούργησαν το Συνεταιρισμό, πριν από 35 χρόνια.

Πατήστε εδώ να δείτε περισσότερα για την απονομή των διακρίσεων στην εκδήλωση της Active business


SALUS INDEX 2014:
H Επιχειρηματική Αριστεία στον Τομέα Υγεία-Φάρμακο-Ομορφιά

Το πρώτο βραβείο δόθηκε στον ΠΕΙΦΑΣΥΝ από τον χώρο των φαρμακαποθηκών κατά την εκδήλωση «SALUS INDEX 2014»

Για πρώτη χρονιά, το 2014, διοργανώθηκε εκδήλωση της Active Business, υπό την αιγίδα των ΣΦΕΕ, ΠΕΦ, ΕfEX, ΣΕΙΒ, όπου απονεμήθηκαν τα βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας «Salus Index 2014» στις υγιέστερες εταιρείες του κλάδου Υγείας - Φαρμάκου - Ομορφιάς. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από όλο τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο.

Ο ΠΕΙΦΑΣΥΝ ήταν μία από τις 23 άξιες επιχειρήσεις που κατάφεραν, μέσα στις ιδιαίτερα δύσκολες σημερινές συνθήκες, να διακριθούν, να αναπτυχθούν και να κοιτούν το μέλλον με περισσότερη σιγουριά.

Ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ κατατάχθηκε στη λίστα των υγιέστερων αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων στην Ελλάδα στον τομέα της υγείας- φαρμάκου –ομορφιάς, με βάση τις οικονομικές επιδόσεις τους, την κοινωνική ευθύνη και το ανθρώπινο δυναμικό, καθώς και τις επενδύσεις σε καινοτομία, έρευνα και ανάπτυξη και του απονεμήθηκε η διάκριση επιχειρηματικής αριστείας SALUS INDEX 2014, αφού κατέλαβε την 1η θέση, ανάμεσα σε 75 φαρμακαποθήκες.

Η διάκριση αυτή επισφραγίζει την επιτυχημένη πορεία του ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ, σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο οικονομικό κλίμα και αφιερώνεται σε όλους τους ανθρώπους του Ομίλου – Μετόχους , Διοίκηση και Εργαζόμενους – που τον στηρίζουν δυναμικά για να μπορεί να είναι συνεχώς πρωταγωνιστής στις εξελίξεις.


Stat bank: «DIAMONDS OF THΕ GREEK ECONOMY 2014»

Ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. αναδείχτηκε για μια ακόμη φορά "επιχειρηματικό διαμάντι" αποσπώντας και τη φετινή χρονιά βραβείο επιτυχημένης επιχειρηματικής δραστηριότητας. Σε περιβάλλον γενικευμένης οικονομικής κρίσης, κατάφερε να βρεθεί στην 20η θέση του καταλόγου.

Στη διαδικασία αξιολόγησης συμμετείχαν οι 7.000 μεγαλύτερες βιομηχανικές και εμπορικές ελληνικές επιχειρήσεις (βάσει κύκλου εργασιών για το έτος 2012), οι οποίες κρίθηκαν βάσει 10 οικονομικών δεικτών. Από την αξιολόγηση αυτή προέκυψαν 283 επιχειρήσεις, οι οποίες αποτελούν τη φετινή λίστα των Diamonds of the Greek Economy.

Παράλληλα, στον ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. αποδόθηκε ειδική διάκριση όπως και σε άλλες 30 επιχειρήσεις οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στη λίστα με τις 283 υγιέστερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις της χώρας.


Stat bank: «ΥΓΕΙΑ-ΦΑΡΜΑΚΟ-ΟΜΟΡΦΙΑ 2013»

Στα πλαίσια της έρευνας της Stat Bank για τις επιχειρήσεις στο χώρο της Υγείας, ο ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται πρωταγωνιστής στη λίστα με τις μεγαλύτερες φαρμακαποθήκες.

Η διάκριση αυτή, με δεδομένη την ύφεση που σημειώνεται στη φαρμακευτική αγορά, αποτυπώνει την δυναμική αναπτυξιακή πορεία που ακολούθησε ο ΠΕΙΦΑΣΥΝ το 2012.

Στον ετήσιο επιχειρηματικό οδηγό της Stat Bank με θέμα ΥΓΕΙΑ-ΦΑΡΜΑΚΟ-ΟΜΟΡΦΙΑ 2013 αποτυπώνονται όλες οι εξελίξεις στον χώρο της υγείας, ενώ ταυτόχρονα συμπεριλαμβάνονται παρεμβάσεις όλων των σημαντικών προσώπων του τομέα. Κλαδικές αναλύσεις, οικονομικά αποτελέσματα, διαγράμματα, πίνακες δίνουν μια αναλυτική εικόνα των εξελίξεων του τομέα.


Stat bank: «Diamonds of the Greek Economy 2013»

H Stat Bank αξιολόγησε 7000 επιχειρήσεις, βάσει 10 συγκεκριμένων χρηματοοικονομικών δεικτών, με στόχο να αναδείξει τις πιο υγιείς, δυναμικές και ταχέως αναπτυσσόμενες από αυτές. Με αυστηρά οικονομικά κριτήρια που σχετίζονται με τον κύκλο των εργασιών, τα λειτουργικά και καθαρά κέρδη, τον δανεισμό και την απόδοση επί των κεφαλαίων, επέλεξε τις 200 υγιέστερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις.Ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. καταλαμβάνει την 33η θέση στην κατάταξη της Stat Bank, αναδεικνύεται πρωταγωνιστής του Επιχειρείν, και «Διαμάντι» της Ελληνικής Οικονομίας.

Δείτε το αναμνηστικό της βράβευσηςεδώ


Stat bank: Τα «διαμάντια» του εμπορίου

Μέσα από δέκα κριτήρια που σχετίζονται με τon κύκλο εργασιών, τα λειτουργικά και καθαρά κέρδη, τον δανεισμό και την απόδοση επί των κεφαλαίων αποτυπώνεται από την Stat Bank, μια δυναμική ομάδα ελληνικών επιχειρήσεων από τη βιομηχανία και το εμπόριο.

Tο 2010 ο ΠΕΙΦΑΣΥΝ καταλαμβάνει την 63η θέση στην κατάταξη της Stat bank για τις εμπορικές επιχειρήσεις.

http://www.statbank.gr/companies/page/2/002.html

Το 2008 ο ΠΕΙΦΑΣΥΝ καταλαμβάνει τη 26η θέση.

Την ίδια χρονιά, ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ, ο τρίτος μεγαλύτερος Συνεταιρισμός στην Ελλάδα, βρίσκεται με βάση την κατάταξη της ICAP, στη λίστα των 300 μεγαλύτερων επιχειρήσεων και κατέχει την 115η θέση (κατάταξη βάσει πωλήσεων)
Greece in Figures

Με βάση την κατάταξη της ICAP, το 2007 ο ΠΕΙΦΑΣΥΝ κατέχει την θέση 147η και βρίσκεται ανάμεσα στις 300 μεγαλύτερες επιχειρήσεις. Η ICAP παρέχει πληροφορίες σχετικά με εμπορικά και οικονομικά στοιχεία, καθώς και στοιχεία συναλλακτικής συμπεριφοράς και πληροφορίες για την πιστοληπτική ικανότητα των επιχειρήσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
(http://www.icap.gr/Images/pdf/Greece in Figures 2009.pdf)


ΒΗΜΑ 3/9/2005

Δημοσιεύονται οι 100 καλύτεροι δεκαθλητές του εμπορίου, όπως τους χαρακτηρίζει το δημοσίευμα.
Ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. καταλαμβάνει την 13η θέση.


ΒΗΜΑ 11/9/2005

Δημοσιεύονται οι 100 πρώτες επιχειρήσεις – διαμάντια της βιομηχανίας και του εμπορίου.
Ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ καταλαμβάνει την 22η θέση.(http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=168273)

   
ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝΌμιλοςΔιακρίσεις και Βραβεία
Γενικοί Όροι Χρήσης